Problem novy procesor
Čau mam takoví problem koupil jsem novej procesor AMD 4400e ale když hraju nějakou hru tak třeba po 5 min se začně sekat tak na minutu a pak zase na 5 min v poho.A u staryho mi ty sami hry šli v pohodě.A procesor není přetaktovanej."neumím to":D
Zkus nainstalovat AMD Dual-core optimizer http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html
// jaky je zbytek sestavy, popr. puvodni cpu ?
// jaky je zbytek sestavy, popr. puvodni cpu ?
Puvodní byl 4000 a zbytek grafika NVIDIA Ge force 8600gt,ramky 4GB,HD 500gb,zakladovka ASUS ale jaka nevim.
Tak ten AMD Dual-core optimizer asi pomohl ted jsem hral a ani jednou se to nezačlo sekat tak dik kdyby se to vratilo tak napišu do tohodle přispěvku.Díky
Takze:
1) jaky mas chladic?
2) jakou mas chladici pastu a jakou vrstvu?
3) mas pretaktovano?
4) mas ve skrini jeste pridavne vetraky foukajici vzduch dovnitr a ven?
hodila by se treba i fotka vnitrku skrine.
PS:
Podle toho potom muzeme usoudit co s tim bude nejlepsi udelat
jestli vymena chadice, pasty, pridani vetraku atd
1) jaky mas chladic?
2) jakou mas chladici pastu a jakou vrstvu?
3) mas pretaktovano?
4) mas ve skrini jeste pridavne vetraky foukajici vzduch dovnitr a ven?
hodila by se treba i fotka vnitrku skrine.
PS:
Podle toho potom muzeme usoudit co s tim bude nejlepsi udelat
jestli vymena chadice, pasty, pridani vetraku atd
Chladič original AMD,pastu tu co tam uš byla když jsem koupil ten procesor s chladičem nevim co to je a je jí tam docela malo ja jsem koupil ještě jednu ale myslel jsem že ji tam nebude potřeba davat a ve skřiní mam jen jeden větrak kterej fouka dovnitř ale nepomaha to.
Ten chladic co je u processoru by to mel uchladit. pokud teda mas ve skrini aspon trochu pruvan. Kdyz tak napis teploty, nemely by jit pres 65-70 stupnu v zatezi
[QUOTE=juzmik;227706]Chladič original AMD,pastu tu co tam uš byla když jsem koupil ten procesor s chladičem nevim co to je a je jí tam docela malo ja jsem koupil ještě jednu ale myslel jsem že ji tam nebude potřeba davat a ve skřiní mam jen jeden větrak kterej fouka dovnitř ale nepomaha to.[/QUOTE]
Ahoj ty si patlal ještě tu koupenou pastu na chladič kterej už ji měl na nesenou? Jestli ano tak se nediv ono ji stačí opravdu jen málo, a dej si větrák do zadu nejlíp 120 mm at ti to táhne teplo ven
Ahoj ty si patlal ještě tu koupenou pastu na chladič kterej už ji měl na nesenou? Jestli ano tak se nediv ono ji stačí opravdu jen málo, a dej si větrák do zadu nejlíp 120 mm at ti to táhne teplo ven