Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Upgrade PC

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    238

    Mam PC A64 3700+(sandiego)@2900Mhz,2GB ram, GF8800GTS640MB a chtel bych koupit novy CPU, desku a Pamet.Vsechno ostatni si chci nechat.Limit je 10k.
    Uvazoval sem nad C2 Quad 9300
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53690

    4GB ram
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400820TW0ALJGW

    a desku
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57204
    Myslite si, ze je to maximum do 10k?Nebo se da sestavit neco vyhodnejsiho od amd?
    Ale hlavne me zajima, jestli mi to vubec utahne zdroj.Vsimnul sem si, ze ty novy desky pouzivaj naky vylepseny napajeni(nakej 8pin nebo co).A jestli to teda bude vubec fungovat na tom 500w zdroji.
    Je to tenhle
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31383
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    treba tohle http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...GT01FIF01JGW01

    // 8mi pin neni podminkou, takze myslim, ze zdroj bude stacit ... (jak je stary ?)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    238

    Zdroj je stary jako cela sestava 3 roky.Jen GK je stara 2.
    Jinak ty si mylis, ze ta sestava s AMD bude lepsi a vykonejsi?A co ty pameti-Neni 800mhz malo?Chtel bych poradny OC cpu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    Citace Původně odesláno od HEAD Zobrazit příspěvek
    Zdroj je stary jako cela sestava 3 roky.Jen GK je stara 2.
    Jinak ty si mylis, ze ta sestava s AMD bude lepsi a vykonejsi?A co ty pameti-Neni 800mhz malo?Chtel bych poradny OC cpu...
    No, myslim, ze by stacily, ale uz jsem to upravil ... no 3 roky starej zdroj .... snad bude ok

    jinak myslim, ze tahle sestava by hohla byt o chlup vykonnejsi nez Intel, ale asi by to bylo hodne tesne
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    ta deska má sb600 tu fakt ne
    buď GA-MA790X-UD4
    nebo levnější Biostar TA790GX (B/2/3)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    ta deska má sb600 tu fakt ne
    buď GA-MA790X-UD4
    nebo levnější Biostar TA790GX (B/2/3)
    no vidis, toho jsem si vubec nevsiml ... mel jsem dojem, ze desky s 790X uz sb750 maji
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    238

    A to znamena presne co to sb600/750?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od HEAD Zobrazit příspěvek
    A to znamena presne co to sb600/750?
    verzi southbridge
    SB600 starší pomalý sata a usb
    SB750 novější sata a usb v pohodě navíc umí ACC (pro lepší přetaktování phenomů, teď taky bonus v podobě odemčení jádra na X3)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    238

    Predpokladam teda, ze ta deska s sb750 bude drazsi a nevejdu se teda do rozpoctu.Co ta moje puvodni sestava s intelem ta neni dobra?Co je na ni spatnyho?
    Jeste bych mohl vymenit tu desku za
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M09809EIHK
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    Citace Původně odesláno od HEAD Zobrazit příspěvek
    Predpokladam teda, ze ta deska s sb750 bude drazsi a nevejdu se teda do rozpoctu.Co ta moje puvodni sestava s intelem ta neni dobra?Co je na ni spatnyho?
    Ano, vzhledem k vyse uvedenemu bych asi skutecne volil Intel, nahodou mam hodne podobnou sestavu a slape docela bez problemu, Vyhodou AMD byl o neco lepsi pomer cana/vykon ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Osobně bych šel spíše do Q9300. V běžných aplikacích jsou si procesory víceméně rovny, ale po přetaktování získává Intel navrch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    238

    Tak ja s OC uz pocitam automatickyDiky za rady teda.Pudu do toho intelu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od HEAD Zobrazit příspěvek
    Tak ja s OC uz pocitam automatickyDiky za rady teda.Pudu do toho intelu.
    bys měl koupit trochu lepší desku i pro intel. ideálně nějakou s 6(a více)ti fázovým napájením, který se pro přetaktování 4jádra určitě hodí.
    např:
    Asus P5QL-E
    Gigabyte GA-EP43C-DS3
    Gigabyte GA-EP45-DS3
    Gigabyte GA-EP45-UD3
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    238

    Mno tak nakonec sem si precejen vzal phenom 2.
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000MGT
    Zakladku doufam kvalitni s SB750
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000MQ7
    4GB ram
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000JGW
    A chladic
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000FIF
    U q9300 mi vadi ta mala cache.A navic s kvalitnejsi deskou by to vyslo draz, nez s AMD...
    Doufam, ze sem neudelal blbost

    BTW myslite si, ze se zvedne vykon oproti A64 3700+@2900Mhz?Precejen GK sem nevymenil(Pouzivam jen 1280x1024)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    Citace Původně odesláno od HEAD Zobrazit příspěvek
    Mno tak nakonec sem si precejen vzal phenom 2.
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000MGT
    Zakladku doufam kvalitni s SB750
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000MQ7
    4GB ram
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000JGW
    A chladic
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000FIF
    U q9300 mi vadi ta mala cache.A navic s kvalitnejsi deskou by to vyslo draz, nez s AMD...
    Doufam, ze sem neudelal blbost
    Je to v pohode, myslim, ze budes spokojeny
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade
    Od Machine7170 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 15-02-2013, 11:13
  2. Upgrade PC:
    Od bulhy v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 57
    Poslední příspěvek: 11-07-2011, 08:45
  3. Upgrade CPU
    Od Devo v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-07-2008, 15:49
  4. upgrade hw
    Od wolf007 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 06:18
  5. Upgrade PC
    Od silent64 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 03-01-2008, 01:07