Strana 20 z 30 PrvníPrvní ... 101819202122 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 286 až 300 z 441

Téma: Folding@Home

  1. #286
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    387

    Mam tam ovladace 8.502-080603a-066118C-Fujitsu Siemens Computers

    Hadam ze kdyz uz vysly 8.12, tak to by mohlo byt jadro pudla, ze??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #287
    Občasný diskutér Avatar uživatele petnek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od Wlcek Zobrazit příspěvek
    Mam tam ovladace 8.502-080603a-066118C-Fujitsu Siemens Computers

    Hadam ze kdyz uz vysly 8.12, tak to by mohlo byt jadro pudla, ze??
    S mobilnímy grafikami nemám zas takové zkušenosti, ale podle mě na mobilní grafiku nepůjde pustit nejnovější Catalyst pro GPU do stolních PC. Nicméně zkusit to můžeš, pokud by si nerozuměly, nahlásí ti to při instalaci a nic se nestane... mohl by to být ale problém. Kouknu se jaká minimální verze Catalystů je potřeba pro počítání...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #288
    Občasný diskutér Avatar uživatele petnek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    117

    • 2xxx/3xxx ATI Video Card, or newer
    • ATI Driver v8.1+, v8.3 or newer recommended
    • AGP GPU aperture size in the BIOS must be set to 128 MB or larger
    • Microsoft .NET Framework 2.0, with updates recommended
    • Windows operating system, XP or newer
    • Processor with SSE2 support to feed the GPU

    Toto jsou minimální požadavky pro GPU od ATI
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #289
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    387

    Ovladacemam verze 8.502.0.0 z 3.6.2008
    tak nevim v cem je problem.
    FSC novejsi nevydali, a u amd sem pro mobilni radeony nenasel nic :-(

    btw, jde o nb v podpisu ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #290
    Občasný diskutér Avatar uživatele petnek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od Wlcek Zobrazit příspěvek
    Ovladacemam verze 8.502.0.0 z 3.6.2008
    tak nevim v cem je problem.
    FSC novejsi nevydali, a u amd sem pro mobilni radeony nenasel nic :-(

    btw, jde o nb v podpisu ;-)
    Ovladače pro notebooky mají jiné ovladače pro ATI grafiky, už jen podle značení je to vidět... Obě grafiky co máš v NB pokud by byli ve stolním PC podporují Foldění, opravdu nevím v čem je problém , snad se ozve někdo kdo o tom ví víc. I já se rád přiučím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #291
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    387

    Jj, snad se nekdo ozve. Obe grafiky se chovaji ponekud divne, tvari se jako by pracovala furt jen ta vykonnejsi, i kdyz podtaktovana... jako by se integrovana vubec nezapojovala...

    Zatim diky za snahu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #292
    Občasný diskutér Avatar uživatele petnek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od Wlcek Zobrazit příspěvek
    Jj, snad se nekdo ozve. Obe grafiky se chovaji ponekud divne, tvari se jako by pracovala furt jen ta vykonnejsi, i kdyz podtaktovana... jako by se integrovana vubec nezapojovala...

    Zatim diky za snahu...
    Nemám praktickou zkušenost s tím jak se má hybrid CrossFire projevovat, ale asi v tom něco bude...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #293
    Občasný diskutér Avatar uživatele Magnatt
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    146

    Tak jsem se po zjištění, že je k dispozici již nějakou dobu nová verze klienta, znovu připojil. Jestli vše poběží bez neustálých restartů projektů jako minule, zůstanu
    Jinak co zatím vidím, vskutku viditelně vylepšili podporu ATI, i se zapnutým Boinc pro dvě jádra vše běží stabilněji, než-li minule. S podtaktovaným CPU cca 100 až 200 iter.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #294
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Pánové a dámy, všiml jsem si jedné věci. Stáhl a nainstaloval nového GPU klienta (6.23). Víceméně náhodou jsem spustil SpeedFan a zjistil, že běžící F@H už téměř nezatěžuje procesor. Správce úloh ukazuje to samé. Dřív běželo jedno jádro na 100% a když jsem spustil Display, koledoval jsem si o restart systému. Teď po spuštění Display zátěž CPU stoupne na cca 50%. Má někdo podobnou zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #295
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    tak mě teda bere furt 50% cpu (každé jádro na 50%)
    BTW Runtime error je chyba nebo vlastnost?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: folding.jpg 
Zobrazení: 125 
Velikost: 15.7 KB 
ID: 8811  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #296
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    BTW Runtime error je chyba nebo vlastnost?
    Tohle jem ještě neviděl, takže asi chyba...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #297
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Tak mi to nedalo a stáhl jsem ještě procesorového klienta. A vida! Teď mi tu běží GPU a CPU klienti vedle sebe. Procesor jede na cca 50% (jádra 30/70). Nevím, jak hodně to pomůže, co si pamatuju procesor je přeci jen o dost pomalejší, ale uvidíme...

    Ještě taková zajímavost: když pustím jen CPU klienta, běží procesor na 50% při rozložení zátěže cca 5/95. Po spuštění GPU klienta se vytížení nezmění (50%), ale zatížení jader se změní na oněch cca 30/70.
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 02-01-2009 v 12:32
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #298
    Občasný diskutér Avatar uživatele petnek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    Tak mi to nedalo a stáhl jsem ještě procesorového klienta. A vida! Teď mi tu běží GPU a CPU klienti vedle sebe. Procesor jede na cca 50% (jádra 30/70). Nevím, jak hodně to pomůže, co si pamatuju procesor je přeci jen o dost pomalejší, ale uvidíme...

    Ještě taková zajímavost: když pustím jen CPU klienta, běží procesor na 50% při rozložení zátěže cca 5/95. Po spuštění GPU klienta se vytížení nezmění (50%), ale zatížení jader se změní na oněch cca 30/70.
    Taky mi na PC jede GPU a CPU klient, nijak jsem neměnil zatížení jader a CPU klient mi jede na jednom jádru stejně jako klient GPU
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #299
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    No, páni tak som vám prišiel helpnúť. Dnes som začal počítať na HD4850
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #300
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    OK! Super!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 20 z 30 PrvníPrvní ... 101819202122 ... PosledníPoslední