Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: AMD Phenom II X4 920

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    6

    Prosím,zkouším nataktovat tento procesor,má někdo s ním zkušenosti?
    Jak ho mám nastavit,aby byl co nejlepší a nejstabilnější výkon?
    Děkuji za rady....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Sorry, ale když položíš takovejhle dotaz, tak ho snad radši nastav pinama dolu (směrem do patice), dej na něj chladič a nech to plavat....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    6

    hmmm...tak dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    On to Husky myslí dobře, pokud nemáš ani základní znalosti o principech fungování frekvencí, násobičů, děliček a napětí (z toho dotazu to tak vypadá), hrozí že ty pokusy skončí špatně.

    Na internetu (i zde na fóru) je mnoho článků o taktování. Projdi si to, pochop to a až budou potřeba vysvětlit nějaké podrobnosti, pokročilé ladění, rádi poradíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,595

    Přesně tak, najdi si přes seznam vyhledávání "taktování procesorů řady K10" a jsem si jist, že ti to něco vyplyvne ,-) (něco jsem přímo já stvořil, ale jak tu již ostatní přede mnou psali, nejprv nastudovat a překonat pohodlnost hledáním a potom se zeptat na konkrétní podrobnosti). Jinak počítej s tím, že se dostaneš na 3.2-3.8GHz dle kvality komponent.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    150

    Nikto ti presne nepvie aka frekvencia bude stabilna, zalezi od kazdeho kusu. Pokial mas dobre chladenie, dobru dosku a dobre pamete tak sa dostanes vysoko. Ale zase z druhej strany mozes mat aj tie najlepsie komponenty ale ak ich nevies vyladit spravne tak ti to nepomoze. Treba skusat, nie vzdy znamena najvyssi takt najvyssi vykon.
    Odpovídat lze po přihlášení