Jaký notebook kolem 18 000,-
Co takovýto? Jsem si jistý, že by se za 18 tisíc dal sehnat.
na co ma notebook slouzit bude prenasen bude na hry
jinak navruhuju [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
jinak navruhuju [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=kasper;229430]na co ma notebook slouzit bude prenasen bude na hry
jinak navruhuju [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
tak nějak na vše, přenášen moc nebude, podmínkou je 17" a num. klávesnice
jinak navruhuju [odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
tak nějak na vše, přenášen moc nebude, podmínkou je 17" a num. klávesnice
[QUOTE=Intri;229421]Co takovýto? Jsem si jistý, že by se za 18 tisíc dal sehnat.[/QUOTE]
...hračku pro malou nechci :D
...hračku pro malou nechci :D
No vidíš, už se začínáš rozepisovat.:-) Potřebujeme vědět tvoje požadavky, těch pár teček nám moc neřekne. Už víme, že chceš 17", numerickou klávesnici a že ho moc přenášet nebudeš. Co teda očekáváš jako hlavní náplň práce toho notebooku? Jaké máš požadavky na výdrž ( u 17" noťasů nebude zrovna valná )?
EDIT: Cenový strop je celkem nízký, za sebe bych ale vybral asi [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Žádný brutální výkon ti nedá, ale mělo by to stačit na mírně starší hry a jakoukoliv běžnou práci.
EDIT: Cenový strop je celkem nízký, za sebe bych ale vybral asi [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Žádný brutální výkon ti nedá, ale mělo by to stačit na mírně starší hry a jakoukoliv běžnou práci.
[QUOTE=Intri;229437]No vidíš, už se začínáš rozepisovat.:-) Potřebujeme vědět tvoje požadavky, těch pár teček nám moc neřekne. Už víme, že chceš 17", numerickou klávesnici a že ho moc přenášet nebudeš. Co teda očekáváš jako hlavní náplň práce toho notebooku? Jaké máš požadavky na výdrž ( u 17" noťasů nebude zrovna valná )?
EDIT: Cenový strop je celkem nízký, za sebe bych ale vybral asi [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Žádný brutální výkon ti nedá, ale mělo by to stačit na mírně starší hry a jakoukoliv běžnou práci.[/QUOTE]
..a nebyl by lepší tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] jo a koukal jsem že to HPčko nemá českou klávesnici Jinak brutální výkon nepotřebuju ale aby chvíli na něco stačil.
EDIT: Cenový strop je celkem nízký, za sebe bych ale vybral asi [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Žádný brutální výkon ti nedá, ale mělo by to stačit na mírně starší hry a jakoukoliv běžnou práci.[/QUOTE]
..a nebyl by lepší tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] jo a koukal jsem že to HPčko nemá českou klávesnici Jinak brutální výkon nepotřebuju ale aby chvíli na něco stačil.