Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: M2N SLI nespoznáva AMD Athlon™ X2 Dual-Core 4450e

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    Menil som CPU a grafickú kartu.V tom nemenovanom obchode my totálne zmrvili inštaláciu týchto komponentov a tak som musel preinštalovať XP-čka pretože systém sa z toho načisto zblbnul.Preinštaloval som to úspešne a ked si to pýtalo pri inštal GOW nové drivery tak som ich preinštaloval -všetko je O.K. a jeden by si myslel že nema problema,avšak ked som menil jednojadrový procák za dvojjadrový myslel som že to bude aj očividne cítiť a mne sa nezdá že by to zrýchlilo-napr napaľovanie cez Nera my trvá 40 min na DVD a to je trochu moc ,nie? Pátral som po príčinách a zistil som že vo výpise HW nemám pomenovaný procesor-je tam iba AMD-model unknow.Ked som si pozrel suport pre základnú dosku zistil som že ASUS ho oficiálne nepodporuje-nenašiel som tam tento procesor.Mám upgradovať BIOS?-
    1701 BIOS for M2N-SLI Deluxe
    Support new CPUs, please refer to our CPU support list for more details:
    http://support.asus.com/cpusupport/c...Language=en-us
    Moc sa mi nechce vrtať v BIOS-e viete čo s tím môže byť??
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 22-05-2009 v 20:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele Total AMD
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    138

    No pokud to pomůže tak určitě ten Bios přeinstalovat... a na ten Dual si nainstaloval Ovladače? nebo si tam nechal ty stary?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    ked som instaloval GOW pýtalo to nové ovládače-nainštaloval som ich a nebol problém-sú tam nové.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    BIOS bych každopádně aktualizoval alespoň na verzi, která oficiálně podporuje tvůj procesor.

    GOW = Gears of War? Jak hra souvisí s podporu dvoujádrového procesoru operačním systémem? Vidíš ve Správci zařízení dvě jádra?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    GOW som spomenul pretože pri inštalácii ma upozornilo že mám aktualizovať ovládačeCPU-to som myslel.Vo výpise oficiálne podporovaných CPU som na asus support tento typ nenašiel-našiel som akurát novy BIOS 1701pre M2N SLI Deluxe,M2N SLI vôbec nefiguruje v zozname aktualizácii BIOS je tam iba M2N. V správcovi úloh vidím 2 jadrá ,ale nárast výkonu oproti starému procesoru nie je vôbec vidno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od pedro33 Zobrazit příspěvek
    M2N SLI vôbec nefiguruje v zozname aktualizácii BIOS je tam iba M2N.
    Já ho tam tedy vidím. Podporován je od verze 0601, aktuální je 0903.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od pedro33 Zobrazit příspěvek
    ...ked som menil jednojadrový procák za dvojjadrový myslel som že to bude aj očividne cítiť a mne sa nezdá že by to zrýchlilo-napr napaľovanie cez Nera my trvá 40 min na DVD a to je trochu moc ,nie?...
    keď napaľuješ nezvýši sa náhodou razatne vyťaženie procesora?
    tých 40min na napaľovanie DVD by som videl tak, že máš aktivovaný PIO MOD buď pri mechanike alebo na disku. Ak by bol PIO MOD aktivovaný na disku tak musí byť systém poriadne pomalý...
    skús sa na to pozrieť v správcovi zariadení
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Já ho tam tedy vidím. Podporován je od verze 0601, aktuální je 0903.
    Ja mám na účtenke z predajne označenie procesora- AMD Athlon64 X2 4450e a nie Athlon X2 4450e.Pozrel som stranku AMD a ako vidím tak AMD Athlon64 X2 4450e tam uvedený ani nieje-celkove rada AMD Athlon64 X2 neexistuje-v tom obchode maju pekny chaos teda. r34ktor-vdaka za postreh-mne to ušlo a pritom som do názvu kopíroval názov procesora priamo z AMD stránky a na asus suport som to porovnával z bločkom z predajneKlingacikx-pozrel som správcu ,ale ten PIO MOD neviem či je zapnuty alebo nie-kde to presne treba pozrieť?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    [QUOTE=pedro33;230152]pozrel som správcu ,ale ten PIO MOD neviem či je zapnuty alebo nie-kde to presne treba pozrieť?:confused:[/QUOTE]
    Viz [url]http://www.cdr.cz/a/14509[/url].
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    18

    Ten novy BIOS "zabral" ,procesor je už pomenovaný a neviem či sa my to iba zdá ,ale tuším my niektoré procesy idú rýchlejšie. Ten PIO MODE tam zapnutý BOL-prepol som to a už to napaluje za 20 minút.Ďakujem fachmanom-r34ktor a Klingacikx
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Taktování procesoru AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2 ghz
    Od Vitenuto v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-01-2013, 19:50
  2. Procesory: AMD Athlon 64x 2 5200 dual-Core processor
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-05-2008, 01:02
  3. Chlazení procesorů: Jaký cladič zvolit na procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 6400+ 3200MHz, AM2
    Od Solitario v sekci Chlazení
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 17-02-2008, 01:25
  4. AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4800+ EE (65W)
    Od sety83 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-02-2008, 14:11