Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Listy Opery na více řádcích

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele a8nr
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    184

    Lze nějak v Opeře dosáhnout, aby se listy zobrazovaly na více řádcích (alespoň dvou)? Případně jak? Když mám otevřených více než 10 listů, tak už je to v jednom řádku docela nepřehledné
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Klikni pravým, přizpůsobit, záložka lišty - zalamování, zalamovat do více řádků
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele a8nr
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    184

    Citace Původně odesláno od Smeli
    Klikni pravým, přizpůsobit, záložka lišty - zalamování, zalamovat do více řádků
    No to nastaveno mám, ale lištu listů mi to pořád nezalamuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Tak to máš něco špatně, mě to fachá bez problémů... popř. zkusil bych jiný skin, nebo reinstal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Abel
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    111

    hm, zkousel sem a taky mi to v pohode jde... a nepouzivas treba nejakou betu nebo nejaky build?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele a8nr
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    184

    Používám normální build 8501. Jiné skiny jsem taky neúspěšně vyzkoušel. Zkoušel jsem i novou instalaci do jiného adresáře. Ještě by to mohlo být 64bitovými XP, sice to zní divně, ale ani bych se nedivil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    trosku oprasim stary tema, zkousim prejit na operu a par veci nevim jak/kde nastavit

    1) prohodit zalozky s adresnim radkem
    aneb stejne jak v IE7 - nahore adresni radek a navigacni tlacika, pod tim lista se zalozkami - nedari se mi toho nijak docilit... nejaky tipy? toto ani tak moc nutny neni, casem bych si treba zvyknul, ale co mi dost vadi:

    2) klavesnice
    ve win mam nastavenou jako vychozi ENG klavesnici, ale jak pustim operu, tak ta se podle nastaveni uprednostnovaneho jazyka prepne na CZ... jenze ja bych rad mel vychozi jazyk cestinu aby se mi u stranek kde je vic jazykovych mutaci otevirala ceska verze a nemusel preklikavat z anglicke na ceskou, a pritom mel anglickou klavesnici.

    3)nova zalozka - rychly pristup x homepage
    kdyz kliknu na ikonu nove zalozky, otevre se rychly pristup, homepage se otevira jen po spusteni prohlizece, ja bych rad homepage na kazde nove otevrene zalozce

    verze 9.23 build 8808
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Libre Office: Odkazy na listy
    Od kevin00 v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-04-2013, 11:38
  2. Windows 7: Skype a ICQ nechteji zmzet z listy
    Od matata v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-07-2010, 18:06
  3. Webové prohlížeče: Dlouhodobý problém s plynulostí Opery
    Od Magnatt v sekci Internet
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-08-2009, 13:01
  4. Tuhnutie spodnej listy vo Viste
    Od destrik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-01-2009, 16:33
  5. Webové prohlížeče: Oblibene z IE do Opery?
    Od Apophis66 v sekci Internet
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-09-2008, 22:06