Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Chyby obrazu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    Dobrý den, mám takový větší problém, po zapnutí PC se mi nezobrazí normálně panel s uživateli, plocha atp. ale zobrazí se s velkými plochy chyb, jedná se o to, že obraz je jakoby rozkouskovaný pomocí čar.
    Vypadá to takto:http://img150.imageshack.us/img150/8518/chyba.jpg
    Pokud máte tip, co by to mohlo způsobovat, byl byhc za nej velice vděčný, mé osobní tipy se z větší části nepotvrdily, tak se obracím na Vás.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    21

    Máš-li možnost, zkus jinou grafiku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    S nejvetsi pravdepodobnosti to zpusobuje poskozena grafika karta. Bohuzel naprava ve vetsine pripadu je temer nemozna. Bylo by dobre napsat co vsechno si provadel a o jakou GK se jedna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Pokud je to takhle už v BIOSu, je to vadnou grafikou. Zkus něajké live CD s linuxem, jestli to bude vypadat podobně. Vyloučí se tím SW problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    OK, díky moc, moje podezření jste mi kupodivu potvrdili, tak jdu vyměnit grafiku.
    Kdyby problém přetrval, tak napíšu, zadím diky
    Edit: tak vyzkoušeno, po výměně GK vše jelo bez problémů, díky za rady.
    Naposledy upraveno uživatelem Farrly: 16-03-2009 v 18:04 Důvod: úprava
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    1

    Zdravim. Mam uz delsi takovy problem. CO chvili mi blika monitor do cerna na pul sekundy a nekdy mam kousek rozmazaneho obrazu ,ze se mi zdvoji text a tak. pri intenzivnejsim blikani se mi pocitac restartuje. U her mi to nedela problemy ,ale kdyz treba prohlizim vetsi pocet fotek a nebo kdyz prohlizim internet ,tak mi to nejvice blika..nekdy to reaguje i tak ,ze se mi sekne obrazovka pri sledovani youtube a az pohnu myskou tak monitor zas blikne cerne a zas to normalne jede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,267

    Napiš nám co vlastníš za monitor a jakou máš grafickou kartu. Odinstaluj ovladače grafické karty, odeber zbytky ovladačů pomocí Driver Sweeperu a nainstaluj nové. pokud má tvoje základní deska integrovanou grafickou kartu, nastav v BIOSu inicializaci PCIe grafické karty jako první.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    tady můžou být na vině opravdu drivery..chtělo by to upřesnit podrobnosti sestavy,verzi driverů a OS
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Diagnostika: Chyby HDD
    Od LukynII v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-09-2014, 16:21
  2. Zamrzání a chyby PC
    Od Draczek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-04-2011, 18:04
  3. Diagnoza Chyby
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-10-2010, 18:29
  4. DDR2: memtest a chyby
    Od Jimmyjek v sekci Operační paměti
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-09-2008, 15:58
  5. CRT: Chyby v zobrazení
    Od Renus v sekci Monitory
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 08-06-2006, 02:18