Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: K8V deluxe SATA připojení

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    Koupil jsem si HDD na SATA a v Biosu mi nechce HDD nalézt.....Nevite co s tim.... Na desce bylo ze začatku použivano HDD s pripojením ATA.
    Předem dekuji za odpověd..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Je nutné prepnúť HDD do režimu SATA I.
    A to buď switchom na disku alebo pomocou nejakej utility od výrobcu disku. Nevieme ale typ disku .....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    disk je Seagate Barracuda 7200.11 3.5" 500GB
    A jak to mysliš s tim utilitym???
    A kde to přepnu na to SATA v biosu nic neni.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Vzadu na disku vedľa SATA konektora sú 4-piny pre pripojenie jumpera (ten spája vždy dva piny)- máš ho tam?
    Na nálepke na HDD je presný popis umiestnenia daného jumpera pre SataI=1,5Gbps
    Naposledy upraveno uživatelem robky: 17-03-2009 v 22:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    Jo mam to tam,ale neni u toho zadný količek (nebo jak to mam nazvat) na přrpnutí.....Zkoušel jsen ze stareho HDD vyndat kolik jen je moc hrubý a nepasuje tam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    budeš musieť improvizovať alebo prezri balenie, v ktorom si doniesol hdd (či tam nie je vypadnutý)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele Celofan
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    135

    nikde nic.... ani na tech dvou HDD co mam tak taky nic neni :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Co CD/DVD romky nemáš, ty maj na sobě taky většinou nějakej jumper..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Připojení DVD IDE mechaniky do sata desky
    Od harakiri39 v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-07-2014, 14:39
  2. Asus P4P800-E Deluxe, zapojenie 2x SATA HDD + 1x SATA DVDRW
    Od stano11 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 15:50
  3. 3,5" HDD SATA: Připojení SATA na IDE
    Od jik v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-08-2007, 19:19
  4. Jak na připojení SATA HDD??
    Od mamik v sekci PC - archiv
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 20:44
  5. 3,5" HDD SATA: Pripojeni/odpojeni sata disku za chodu
    Od Lapak_oldd v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-11-2006, 17:59