Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jaký bude rozdíl ?????

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Ahoj zatím mám DDR 2x256/266MHz ale chci si koupit DDR 1x1024MB/400 max. za 2550Kč co doporučujete za firmu aby to šlo přetaktovat na max. 430MHz bez problému z Latenci 3
    3) bude to velký rozdíl kdy si koupím 1024MB místo 2x256MB ??? myslím hrách,DVD převod asi 7GB na 4,5GB mně to trvá +-35Min

    Mám ASUS K8V-MX,AMD 64bit Athlon 3000/754
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Ve hrách to poznáš celkem slušně... a nejen tam, systém bude svižnější, případně náročné aplikace... Pokud jde o značku, tak Kingston, nebo Corsair, z dražších OCZ, Patriot, levnější A-DATA Vitestu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Když si koupím http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34249 to je hodně slušná DDR paněť ?????? a lze přektovát bez problému !!!!! na 430Mhz nebo na 420Mhz pomocí Základní desky nebo K8 MemSpeed.exe to je prográm
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Vzal bych spíše tyto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37334 za 2.700,- a neměl by být nejmenší problém jet je na 433 při CL3.

    Pokud jde o taktování, uvedený prográmek neznám, ale nejlíp asi nataktíš přes bios...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    To je hodně schopná DDR 1024/400 kdy je jen jenda tak si jí určitě koupím.Děkuji za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    co např: jsou stejný ?????? lze je dobře třetaktovat na 430MHz : http://www.digisoft.cz/product.php?II=16200&cuid=135
    http://www.digisoft.cz/product.php?II=17051&cuid=135
    prosím tě napiš co je lepší ta tvoje nebo ty moje co jsem napsal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Ta druhá je to samé, co jsem postoval, ta první má ručené při 400MHz CL3, což znamená, že by nemusela 433MHz zvládnout (samozřejmě záleží na kusu), otázkou zůstává, kolik do nich dáš...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    63

    Už mám 1024/400 CL2,5 Geil a jeto hodně velký rozdíl místo 30Min mám už 15Min když pripuji dvd z 7,2GB=4,5GB
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jaky je rozdil ?
    Od Tinie v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-12-2011, 20:03
  2. Jaky je rozdil mezi Turionem RM-74 / RM-75
    Od vsn v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-11-2009, 19:55
  3. jaký je v nich rozdíl?
    Od Janeks v sekci Zdroje
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 04-05-2008, 02:05
  4. LCD: Jaký je rozdíl mezi pixelem a subpixelem?
    Od fanynek v sekci Monitory
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-05-2007, 23:23