qip 2005a az mi ho odstrihnou zustanu u gsm protokolu :-D
qip 2005a az mi ho odstrihnou zustanu u gsm protokolu :-D
Pokud by přišla radikální změna ICQ protokolu, musel by být stejně zpětně kompatibilní se staršími protokoly. Tím pádem nejsou alternativní klienti mimo.
IMHO Cím více se ICQ bude uzavírat do sebe, tím více ztráci pevnou půdu pod nohama. Navíc vůbec nezná něco jako přezdívky ,slovníky, disky, sms transporty (prkotiny, které mi z jabbera dělají o 150 % "přítulnější" protokol).
Jaka je tedy nejstarsi verze se kterou se prihlasis do site?
Naposledy upraveno uživatelem optim: 25-03-2009 v 19:59
Nejstarší nevím. Vím že se v pohodě připojíš s ICQ 5 či 5.1 nebo co to bylo za verzi, prostě řada 5Starší opravdu nevím, to snad už nikde ani nenajdeš
![]()
Opravdu?Původně odesláno od wiki
Je to možné. Opravdu ICQ 5 jsem viděl naposledy u kamarádky před tou "aktualizaí" ICQ protokolu, kdy přestali na ten 1 den fungovat alternativní klienti. Takže nejstarší tedy ICQ 6 ... to zase tak nejstarší není![]()
![]()
No proste proprietalni aplikace jak vysita - nejen ze netrpi alternativni klienty, ale ani svoje stary.
On je to sice protokol![]()
ale pěkně na nic. Opravdu takové ty vychytávky co má jabber asi nikdy od něj nikdy neuvidíme. Nehledě na to, což mě třeba osobně dost vadí jsou ty "vězeňská čísla" kontaktů
. To co odešleš, již není tvé, ale společnosti AOL, nesmíš odstranit reklamu apod. Těch stupidit je mnoho a mnoho ...
![]()
Protokol pouzivany ICQ se jmenuje OSCAR.