Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Sbernice

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    6

    Ahoj, mam Visty 64, AMD Turion 64 x2 mobile technology tl-60 2 GHz, notebook acer aspire 7520, nainstaloval jsem si vsechny ovladace jak z oficialnich stranek, tak jsem i hledal na chipsety na googlu. Porad mi to pise ze sbernice nemaji nainstalovany ovladace, pocitac je kvuli tomu strasne zbrzdenej.. nevite nekdo co s tim? klidne napiste i na mail: pechan.web@centrum.cz
    diky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Dej sem screenshot ze správce hardwaru (obzvlášť se zaměř na to, jestli je tam někde žlutej vykřičník)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    6

    tady je ten screen
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ovladace.jpg 
Zobrazení: 191 
Velikost: 80.6 KB 
ID: 9945  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Zkus todle:

    http://www.acerpanam.com/synapse/for...ords=&areaid=2

    a vůbec drivery odsud jsi zkoušel?
    http://www.acerpanam.com/synapse/for...d=3394#results
    (dej tam notebook a 7520 a search)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Nedodavaji se ty Acery s Vistami Home ci Premium uz primo nainstalovanymi? Nestacilo by obnovit zalohu instalace od vyrobce z skryteho partitionu, jak se to casto dela?

    A copak se vlastne Vistam stalo, ze doslo na reinstall, jestli se muzu optat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od trodas Zobrazit příspěvek
    Nedodavaji se ty Acery s Vistami Home ci Premium uz primo nainstalovanymi? Nestacilo by obnovit zalohu instalace od vyrobce z skryteho partitionu, jak se to casto dela?

    A copak se vlastne Vistam stalo, ze doslo na reinstall, jestli se muzu optat?
    Dodavaji se s jednorazovou instalaci a pak jeste musis shanet ovladace, takze to je docela na nic..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    Zkus todle:

    http://www.acerpanam.com/synapse/for...ords=&areaid=2

    a vůbec drivery odsud jsi zkoušel?
    http://www.acerpanam.com/synapse/for...d=3394#results
    (dej tam notebook a 7520 a search)

    Nainstaloval jsem si XP professional 32 bit a zkousel jsem ty ovladace co jsi mi posilal ten odkaz, porad to nefunguje, zacinam bejt zoufalej
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ovladace.JPG 
Zobrazení: 148 
Velikost: 76.1 KB 
ID: 9967  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    A stáhnul jsi všechny ovladače z tý stránky, co jsem sem dal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    6

    Uz to slape.. Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ovladače: řadič sběrnice SM - ovladač?
    Od ted lee v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 08-05-2013, 20:37
  2. Typ sběrnice
    Od Alfajk v sekci Grafické karty
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 22-01-2011, 15:18
  3. Problémy s PC (HW/SW): hardware, sběrnice
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 15-04-2009, 20:18
  4. Grafické karty: sběrnice
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-03-2008, 10:24
  5. Rychlost sběrnice
    Od Zombie v sekci Grafické karty
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 04-10-2007, 20:51