Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: integrace programu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    54

    ahojky,potreboval bych poradit.... potreboval bych si integrovat programy do windows vista abych to po kazdym reinstalu nemusel instalovat (ovladace,nero,firefox, kodeky,...atd.)... jediny co jsem nasel tak je programek Vlite jenze tam mi jdou jen pridat ovladace a opravny balicky...... nekde jsem cetl ze na Xpeckach to nejak slo ale na visty jsem nic nenasel... proste bych chtel program diky kterymu bych si udelal instalaci vist sitych primo na miru memu PC,nevi tady nekdo o necem...... predem diky za odpovedi
    jen doufam ze nespamuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Nejjednodusi varianta je nainstalovat windows, vsechny ovladace, vsechny programy a pote udelat zalohu disku pomoci specializovaneho softwaru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Nejjednodusi varianta je nainstalovat windows, vsechny ovladace, vsechny programy a pote udelat zalohu disku pomoci specializovaneho softwaru.
    me jde spis o to abych po instalaci vist nemusel uz nic delat... nevis o jinem reseni???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od British Zobrazit příspěvek
    me jde spis o to abych po instalaci vist nemusel uz nic delat... nevis o jinem reseni???
    Ach jo.

    Snazis se vymenit zarovku tim ze budes tocit mistnosti misto abys tocil zarovkou.

    Me reseni je na tve potreby zcela idealni. Zbori se ti system? Natahnes zalohu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Ach jo.

    Snazis se vymenit zarovku tim ze budes tocit mistnosti misto abys tocil zarovkou.

    Me reseni je na tve potreby zcela idealni. Zbori se ti system? Natahnes zalohu.
    diky za odpoved a mas s nejakym zalohovacim softem zkusenosti??? cetl jsem nekde neco o ashampon nebo tak nejak to bylo....mohl by jsi neco doporucit abych nezkoncil u praxe "pokus a omyl" ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Nic jednodussiho nez psal cool.user neni. Proste si komplentne vsechno nainstalujes, pak vytvoris image (zalohu) disku a je to.
    PS: napr Norton Ghost nebo Acronis True Image
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od British Zobrazit příspěvek
    diky za odpoved a mas s nejakym zalohovacim softem zkusenosti??? cetl jsem nekde neco o ashampon nebo tak nejak to bylo....mohl by jsi neco doporucit abych nezkoncil u praxe "pokus a omyl" ????
    Pouzivam placeny northon ghost, ale treba nektere desky maji podobny zalohovaci SW jako sve prislusenstvi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Já mám pro změnu zkušenosti s Acronisem. Zcela bez problémů udělal dokonalou kopii jednoho disku na jiný, připojený přes USB. Opravdu je to nejvhodnější řešení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    54

    diky vsem za rady hned to jdu vyzkouset ,ale nejdriv si hodim novy wokna at to mam vse od zakladu...nainstaluju nesmysli a budu zalohovat....uz to mam dost za..... jeste jednou diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od British Zobrazit příspěvek
    diky vsem za rady hned to jdu vyzkouset ,ale nejdriv si hodim novy wokna at to mam vse od zakladu...nainstaluju nesmysli a budu zalohovat....uz to mam dost za..... jeste jednou diky
    Doporucuju ale pro tohle mit vyhrazeny diskovy oddil. Obnovovat c: z c: byva znacne nemozne
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Plus pokud budeš chtít opravdu obnovovat instalaci z jednoho disku na ten stejný disk, budeš potřebovat ty oddíly mít stejné velikosti ( tj. mít disk rozdělený na stejné části - poloviny, třetiny, čtvrtiny atd. ). Když si uděláš třeba obraz 250GB disku a rozbalíš jej na 500GB disk, celková kapacita toho 500GB klesne na 250 GB. Je to proto, že se v imagi uchovávají veškeré informace do posledního bitu, včetně informací o tom, jak byl disk zformátovaný.

    Kdybys tedy měl jeden disk rozdělený třeba na 60GB a 100GB oddíl, zálohuješ si 60GB a rozbalíš na 100GB, zůstanou ti oddíly 60 GB a 60 GB.

    Nic moc vize, co?:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    54

    a jentak ze zvedavosti.... jde to teda nejak integrovat do instalace vist??? vite nekdo nejakej zpusob?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    vLite se na to běžně používá, myslím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    54

    ten jsme zkousel,ale diky ... jdou tam pouze ovladace a opravne balicky... u Xp to byl nlite a tam to prej slo normalne
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Ono už z důvodu rychlosti máš asi vhodnější si udělat ten obraz disku, instalace jako taková zabere cca půl hodiny, zatímco obraz se dokáže rozbalit do několika minut v tom horším případě ( pravda, znám to jen pro XP, byť hodně ověšené programy, ale myslím, že u Visty v tom nebude nějak zásadní rozdíl ).

    Jinak teda program na integraci programů do instalace poradit nedokážu ( ať nechodím kolem horké kaše ), žádný jsem nikdy nepoužíval.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. spuštění programů z ftp
    Od komiktom v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-08-2010, 01:18
  2. Instalace programu/her
    Od pyroozzy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 17-07-2009, 11:47
  3. jméno programu?
    Od matyyy v sekci OS Linux
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 23:13
  4. Integrace SATA ovladače do instalačky WinXP
    Od LP2475w v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-11-2008, 05:46
  5. Odstranění programu
    Od Dantes22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 12-05-2008, 17:39