Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problém s Mercenaries 2: World in Flames...

Dufinos (422)|27.3.2009 16:52
Mám docela problém s touto hrou a nevím si rady...

Zrychleně a hned na začátku moje sestava: C2D E6600 na 3,33, 4GB DDRII (PC6400), HD4850 512MB, ASUS XONAR DX...

Problém je následující. Hra se mi na jakékoliv rozlišení a nastavení detailů seká... Vždy např. 20s jede krásně plynule (taky není závislé ani na detailech ani na rozlišení) a najednou se sekne na cca. 5s a pak zase jede a sekne se a jede a sekne se a .... tak bych mohl pokračovat až do alejuja...

Jelikož mi všechny hry, co jsem zatím hrál jedou na max. rozlišení mého monitoru (1440x900) a na plné detaily bez sebemenších problémů, tak mě docela zarazilo, že tahle "velmi nenáročná" hra dělá takové problémy...

Zkoušel jsem i odpojit/zapojit tu zvukovku, schválně jsem pro jistotu testoval i jednotlivé komponenty PC, ale vše v pořádku...

Komunikoval jsem i s EA... Ale po páru e-mailech jsem se na ně akorát tak naštval, protože z naší diskuze vlastně vyplynulo, že chyba je v mém PC a ať neplýtvám jejich časem (určitě si od nich ještě někdy něco koupím ;) ). No a pokud je to na reklamaci hry, tak na to bych se mohl vy... jelikož jsem ji kupoval v tom akčním balíčku a na faktuře je cena 1Kč... Tzn. jen za poštovné bych dal nějaký 30-ti násobek ceny hry...

Tak co? Máte někdo podobné zkušenosti? Nevíte, co bych mohl nebo měl ještě vyzkoušet?
Dufinos (422)|28.3.2009 19:09
A takže podle hromady reakcí se ukazuje, že problém je čistě v té mojí hře.... No nic... Pošlu ji do UK, kde mi ji známý vymění za něco jiného :) :) :) ;)