Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Délka USB kabelu - SPĚCHÁ!!!!!!!!

Devil... (122)|28.3.2009 12:38
Ahoj všichni,
mám rychlý dotaz:
Když bych si koupil tuto redukci [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] na klávesnici a myš, mohu k ní bez problémů připojit USB prodlužovák 10metrů? Bude to fungovat jak ma???

Děkuji za odpovědi. Kdo kladně poradí odměním bodíky..

Značka .... SPĚCHÁÁÁÁÁÁ chystám se to jít koupit a nechci dlouho čekat...
cool.user (2822)|28.3.2009 12:45
Maximalni delka usb kabelu je 5m. Samozrejme muzes zkusit i vice (ja vedl 7m usb s uspechem), ale nikdo ti negarantuje uspech. Pokud by tech 10m blbo, potreboval bys aktivni prodluzovacku.
mstejska (2912)|28.3.2009 12:46
Klavesnici a mys by to utahnout mohlo. Ale jinak maji nektere 2.5" disky problem i se zapojenim do predniho panelu (prave kvuli delce a ztratam)
astec (1823)|28.3.2009 21:51
Koupil jsem tuto rozdvojku na na IBM NTB ale nějak mi to nechodí :mad: Zkoušel jsem předřadit aktivní USB HUB, ale také prd. Na Aceru to jde bez problémů, akorát po delší práci v CADu se kousne klávecnice a musím restartovat
Devil... (122)|28.3.2009 23:16
[QUOTE=astec;234242]Koupil jsem tuto rozdvojku na na IBM NTB ale nějak mi to nechodí :mad: Zkoušel jsem předřadit aktivní USB HUB, ale také prd. Na Aceru to jde bez problémů, akorát po delší práci v CADu se kousne klávecnice a musím restartovat[/QUOTE]diky za info.... ale už odpoledne jsem ji zavrhl a vyřešil jsem to jinač.....