Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: tma po update driveru VGA

  1. #16
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    393

    Zkus to, nemas co ztratit, pokud to nebude fungovat, povolis ho prikazem Enable.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Radič AGP nemá s ovladači ke grafické kartě nic společného. Je to ovladač motherboardu pro řadič AGP. Pokud budeš nějaký ovladač zakazovat je dobré vědět, jaký zakazuješ (rádcem může být strýček Google).
    IMHO nemáš rychlejší opravnou instalaci ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    508

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Radič AGP nemá s ovladači ke grafické kartě nic společného. Je to ovladač motherboardu pro řadič AGP. Pokud budeš nějaký ovladač zakazovat je dobré vědět, jaký zakazuješ (rádcem může být strýček Google).
    IMHO nemáš rychlejší opravnou instalaci ?
    No to určitě mám, ale prostě dycky hledám nějakou vychytávku co dělaj ty co tomu rozumí, ale u mě to dopadne dycky na dvě věci. zkusim si hrát chvilku se zakazováním ovladačů a nakonec to reinstalnu. Jen mám takovej problém, že neni čas (jen to blikne) přepnout ve výběru ze dvou windowsů na ten špatnej a opravuje mi to dobrej. Nevíš, kde nastavit delší čas na přepnutí? Dělá to jen při téhle reinstalaci nebo instalaci přes CD. Při běžném spouštění je tam 30 vteřin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    508

    Citace Původně odesláno od optim Zobrazit příspěvek
    Zkus to, nemas co ztratit, pokud to nebude fungovat, povolis ho prikazem Enable.
    Zkusim. Ale štve mě, že nefunguje jen enable a soubor, když funguje disable a soubor. Nepoznamenal jsem si odkud (typ) jsem smáznul nv_vga a teď to nejde zapnout lol.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    508

    Tak jsem musel dát opravnou instalaci. Konzole zotavení mi nenabízí drivery, abych je zakázal, takže už mi fungujou oba systémy. Díky všem za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Opravná instalace přepíše stávající systémové soubory a soubory ovladačů původními soubory (z vloženého CD). Dají se takto vyřešit problémy s drivery bez ztráty dat. Pokud jsi opravnou instalaci provedl např. z CD WinXP SP1 budeš muset s největší pravděpodobností nainstalovat znovu všechny Service Packy a drivery k svému hardwaru
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    508

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Opravná instalace přepíše stávající systémové soubory a soubory ovladačů původními soubory (z vloženého CD). Dají se takto vyřešit problémy s drivery bez ztráty dat. Pokud jsi opravnou instalaci provedl např. z CD WinXP SP1 budeš muset s největší pravděpodobností nainstalovat znovu všechny Service Packy a drivery k svému hardwaru
    Přesně z toho CD. Ještě se chci zeptat na ty sevice packy. Dal jsem rovnou 3tí pack. Ten druhý se musí také instalovat nebo je již obsažen ve třetím packu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    Citace Původně odesláno od Rendl2 Zobrazit příspěvek
    Ten druhý se musí také instalovat nebo je již obsažen ve třetím packu?
    Odpovím za kevina: Nemusí, SP3 má v sobě integrovány všechny aktualizace a doplňky které obsahuje Service Pack 2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Tak, tak .... svatá pravda
    Někde na stránkách Microsoftu je tato informace i k dočtení. Jediné, co je doporučeno před samotnou instalací SP3, je stažení všech kritických aktualizací a poté instalovat SP3
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    508

    Díky. Tak už to mám skoro vyladěný, ale grafika jede nějak pomaleji než před tím. Mám nejnovější drivery desky i grafiky. Vypnutou inicializaci druhého monitoru, ale cca 10% chybí proti dřívější konfiguraci?. Co ještě má vliv na výkon grafiky? Nemyslím taktování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Neznám tvou kompletní sestavu, tak nemohu říci. Ale vzhledem, že grafika je GeForce 400MX, tak žádný zázrak nečekej Výkon u těchto karet dost ovlivňuje vypnutí/zapnutí všech grafických kravinek jako vysouvací menu, průhledná okna, stíny apod.
    Když si stáhneš ForceWare Coolbits, můžeš si jednoduchým způsobem grafiku taktnout.

    Links:
    Přetaktování grafické karty od A do Z - Nástroje pro začátečníky - Coolbits a OverDrive
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Banned
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    508

    1800+/MSI K7N2 /2x512MB kingmax dual PC 3500 433Mhz/ MSI MX400 Pro-VT32S/ WD 80GB/
    V 3DMarku 2001 jsem měl přes 3000 bodů teď s bídou 2900. Neni to moc, ale stejně mě to hlodá. Taktováním to dosáhnout nechci. Mám to už vyzkoušený, nechci to přehřívat. Grafika jde taktnout ze core/mem 183/200Mhz@250/230Mhz a athlon na 2600+ stabilně(dá to asi těsně k 2200Mhz real na max), ale teď na ladění to mám na default.
    Naposledy upraveno uživatelem Rendl2: 04-04-2009 v 23:27
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12