Zkus to, nemas co ztratit, pokud to nebude fungovat, povolis ho prikazem Enable.
Zkus to, nemas co ztratit, pokud to nebude fungovat, povolis ho prikazem Enable.
Radič AGP nemá s ovladači ke grafické kartě nic společného. Je to ovladač motherboardu pro řadič AGP. Pokud budeš nějaký ovladač zakazovat je dobré vědět, jaký zakazuješ (rádcem může být strýček Google).
IMHO nemáš rychlejší opravnou instalaci ?
No to určitě mám, ale prostě dycky hledám nějakou vychytávku co dělaj ty co tomu rozumí, ale u mě to dopadne dycky na dvě věci. zkusim si hrát chvilku se zakazováním ovladačů a nakonec to reinstalnu. Jen mám takovej problém, že neni čas (jen to blikne) přepnout ve výběru ze dvou windowsů na ten špatnej a opravuje mi to dobrej. Nevíš, kde nastavit delší čas na přepnutí? Dělá to jen při téhle reinstalaci nebo instalaci přes CD. Při běžném spouštění je tam 30 vteřin.
Tak jsem musel dát opravnou instalaci. Konzole zotavení mi nenabízí drivery, abych je zakázal, takže už mi fungujou oba systémy. Díky všem za pomoc.
Opravná instalace přepíše stávající systémové soubory a soubory ovladačů původními soubory (z vloženého CD). Dají se takto vyřešit problémy s drivery bez ztráty dat. Pokud jsi opravnou instalaci provedl např. z CD WinXP SP1 budeš muset s největší pravděpodobností nainstalovat znovu všechny Service Packy a drivery k svému hardwaru
Tak, tak .... svatá pravda
Někde na stránkách Microsoftu je tato informace i k dočtení. Jediné, co je doporučeno před samotnou instalací SP3, je stažení všech kritických aktualizací a poté instalovat SP3![]()
Díky. Tak už to mám skoro vyladěný, ale grafika jede nějak pomaleji než před tím. Mám nejnovější drivery desky i grafiky. Vypnutou inicializaci druhého monitoru, ale cca 10% chybí proti dřívější konfiguraci?. Co ještě má vliv na výkon grafiky? Nemyslím taktování.
Neznám tvou kompletní sestavu, tak nemohu říci. Ale vzhledem, že grafika je GeForce 400MX, tak žádný zázrak nečekejVýkon u těchto karet dost ovlivňuje vypnutí/zapnutí všech grafických kravinek jako vysouvací menu, průhledná okna, stíny apod.
Když si stáhneš ForceWare Coolbits, můžeš si jednoduchým způsobem grafiku taktnout.
Links:
Přetaktování grafické karty od A do Z - Nástroje pro začátečníky - Coolbits a OverDrive
1800+/MSI K7N2 /2x512MB kingmax dual PC 3500 433Mhz/ MSI MX400 Pro-VT32S/ WD 80GB/
V 3DMarku 2001 jsem měl přes 3000 bodů teď s bídou 2900. Neni to moc, ale stejně mě to hlodá. Taktováním to dosáhnout nechci. Mám to už vyzkoušený, nechci to přehřívat. Grafika jde taktnout ze core/mem 183/200Mhz@250/230Mhz a athlon na 2600+ stabilně(dá to asi těsně k 2200Mhz real na max), ale teď na ladění to mám na default.
Naposledy upraveno uživatelem Rendl2: 04-04-2009 v 23:27