Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 38 z 38

Téma: Phenom II

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    nu dobrá....SB750 je lepší
    i když nejzávažnější problém je s tím phenomem+vista
    naštěsí se tu bavíme o Phenom II který je díky bohu už v oukeji....
    ale i tak bych neřešil situaci způsobem koupit PhenomII+novou desku protože se to vyplatí...to tedy ne
    tahle deska je plně "dostačující" ....to je to slovo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,041

    To teda nevim. Sníženej výkon SATA tě taky dost zamrzí - disky jsou často úzký hrdlo systému. IMHO dobrá deska pro Phenom musí splňovat tydle body
    1) dobře řešený napájení
    2) southbridge 7x0
    3) rozumnej bios
    4) kvalitní LAN/zvukovka....

    Samozřejmě ta deska stačí, dva a půl tisíce se daj samozřejmě investovat líp. Ale rozhodně to je deska, kterou bych teď určitě nekoupil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    2

    Zdravím.

    tak mi včera domů přišel Phenom II 955BE!! ..a nestačím se divit?? Musím tedy ještě napsat, že mám Gigabyte desku MA790XT-UD4P a 4GB Corsairy 1600+ Nevím jakým způsobem se nastavila voltage, ale při zapnutí mi v biosu píše PC Health Status - Voltage 0,975V a multiply 4x 200MHz .. Takže mám taktlý momentálně jádra na 800MHz.. ..fakt tomu nerozumím a s tímhle sem se ještě nesetkal..že by špatný kousek????????? nebo deska??..ta je taky nová, jjiný procesor sem v ní nezkoušel

    A při změně Voltage jenom na 1.0V a multiply v Overdrivu zvednu ze 4X na 12,5x - abych dostal alespoň 2500MHz.. tak to není stabilní a většinou to zamrzá ..a modrá smrt.. A to je teplota jader 32,5stupňě?? Kde je chyba??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od frostree Zobrazit příspěvek
    ... A při změně Voltage jenom na 1.0V a multiply v Overdrivu zvednu ze 4X na 12,5x - abych dostal alespoň 2500MHz.. tak to není stabilní a většinou to zamrzá ..a modrá smrt.. A to je teplota jader 32,5stupňě?? Kde je chyba??
    No chyba bude v nastavenom napätí. Defaultné napätie je 1,35V a ty chceš, aby ti to na 1,0V šlapalo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    No chyba bude v nastavenom napätí. Defaultné napätie je 1,35V a ty chceš, aby ti to na 1,0V šlapalo?

    ..¨to vím, že to nejde, ale pokud zvýším nastavení v biosu z normal voltage 0,9750V jsem to zvednul na 1,33V a HT jsem nechal na 2000Mhz, Procesor 16x200, a FSB jsem nechal na 1333MHz! Tak mi naběhne systém stejně na 0,9750V a 800MHz jádra.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,851

    Citace Původně odesláno od frostree Zobrazit příspěvek
    ..¨to vím, že to nejde, ale pokud zvýším nastavení v biosu z normal voltage 0,9750V jsem to zvednul na 1,33V a HT jsem nechal na 2000Mhz, Procesor 16x200, a FSB jsem nechal na 1333MHz! Tak mi naběhne systém stejně na 0,9750V a 800MHz jádra.
    1) aktualizuj bios desky, protoze 0,9v neni normalni napeti toho cpu, respektive tohle napeti ma mit v idle
    2) pokud by aktualizace nepomhla, zkusil bych cpu v jine desce, je mozne ze je z nejakeho zahadneho duvodu vadne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    alebo pevne napätie a násobič nastaviť v BIOSe, ja keď som dal do dosky 810 tak išiel na 1600Mhz, tak som nastavil v BIOSe násobič na 13 a išiel, možno nejako blblo C&Q, teraz to fakčí aj keď dám všetko na auto.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,595

    a co CnQ+speedspectrum nebo jak se to nazývá? Beztak je to na AUTO a nebo Enabled ,-)...Na 800MHz to totiž běží pří aktivním CnQ 3.0 :)...Než taktuješ, vždy vypni šetřící funkce.(to stejné AM2+ desky, kde neběží na 800, ale na 1200-1400MHz, tj CnQ2). Jakmile nastavíš pak násobič manuálně, tak ti to naskočí správně.

    [B][URL="http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=1&t=130183"]http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=1&t=130183[/URL][/B]
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123