Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: Phenom II

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    54

    tak to tady je a muzeme vesele pokracovat... jen abych upresnil moji situaci se zakladni deskou asus m3a32,
    kdyz jsem ji kupoval (to bylo nekdy minuly rok v breznu) tak jeste nikde (aspon myslim) nebyla k dostani s SB750 tak proto jsem ji zvolil
    doplneni: je to ASUS M3A32 deluxe.... takze ta bez toho chlazeni na pameti a bez wi-fi ted toho lituju
    edit: no ja si myslim ze je dost dobra... kdyby byla spatna tak by asi nedrzela svoji cenu po takovou dobu... ted je dokonce o 30Kc drazsi nez co jsem ji kupoval
    from cool.user: a jakou by jsi teda vybral kdyz se ti nezda? (kdyz vemes v ohledu datum kdy jsem ji kupoval)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od British Zobrazit příspěvek
    no ja si myslim ze je dost dobra... kdyby byla spatna tak by asi nedrzela svoji cenu po takovou dobu... ted je dokonce o 30Kc drazsi nez co jsem ji kupoval
    from cool.user: a jakou by jsi teda vybral kdyz se ti nezda? (kdyz vemes v ohledu datum kdy jsem ji kupoval)
    To ze si drzi svou cenu neznamena ze je dobra. Takhle to v IT nefunguje.

    SB600 nepovazuju za moc dobry SB, tedy do lowendovych desek proc ne, ale do desky za 4k? Fakt ee.
    Dale co bych desce vytknul je to, ze asus (temer jako vzdy ) opet vynechal jeden rozsirujici slot, coz samo o sobe nemusi byt problem, ale od radoby highendu bych ocekaval neco vic.

    Pokud bych dneska kupoval desku pro amd, na ktere by se netaktovalo, volil bych Gigabyte GA-MA770-UD3
    Pokud bych dneska kupoval desku pro amd, na ktere by se taktovalo a taktoval by se hlavne phenom II, volil bych neco na chipsetu 790GX, pripadne GA-MA790X-UD4, ktera je levna a obsahuje SB750.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    54

    koukam jasnej zastance gigabytu... no nic proti ale...........
    nechci se stebou o tom dohadovat ale mel jsi asus m3a32 nekdy v ruce?? resp.v kompu??? ja si myslim ze asi ne jinak by jsi takhle nemluvil
    muzeme si navzajem oponovta a stejne to nikam nepovede

    edit: koukam ze jsem to mel vytvorit spis u zakl.desek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od British Zobrazit příspěvek
    koukam jasnej zastance gigabytu... no nic proti ale...........
    nechci se stebou o tom dohadovat ale mel jsi asus m3a32 nekdy v ruce?? resp.v kompu??? ja si myslim ze asi ne jinak by jsi takhle nemluvil
    muzeme si navzajem oponovta a stejne to nikam nepovede
    Britishi, tim ze bych si tu desku nainstaloval do pc by se zmenila nejakej z tech faktu co jsem uvedl?
    Ne, nezmenil. Porad bude mit sb600 a porad bude mit jen 6 rozsirujicich slotu, navic v takove konfigurace ze pri acceleru a 12cm vetraku nebudes moci pouzit ani jeden PCI slot.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    54

    to sice ne ale zmenil by jsi nazor ono je sb600 a sb600.... na jinejch deskach to je rozdil
    edit: z vlasni zkusenosti muzu rict ze mezi MSI K9A2 ,MSI K9A2 platinum a ASUS M3A32 je hodne velkej rozdil skoro ve vsem... to jen ke srovnani k tomu ze je sb600 a sb600 (jen jako priklad)
    edit2: a kam by jsi chtel ten 12cm fan nacpat? zeby misto rozsirujiciho pci portu???
    Naposledy upraveno uživatelem British: 31-03-2009 v 17:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od British Zobrazit příspěvek
    ono je sb600 a sb600
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Nj, jenomze cool ma pravdu - Asus uz DAVNO neni to co byval. Ty WiFi litovat nemusis - stejne pod Vistama prakticky nefunguje v AP modu. To samy by se dalo tvrdit o Mem-pipe (ja je mam v supliku). V te dobe sice jeste nemel Asus na trhu SB750, ale rozhodne mel za tu cenu mnohem lepsi desky - viz. treba M2N32-Deluxe (tzn. bez Marvell SATA radice, bez Marvell sitovky a navic s WiFi nebo Ready-Boost pameti...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    54

    jen do me hosi
    omlouvam se za svoji neznalost,kdyby byl znalej jako vy tak bych si vybral urcite jinou....
    ja sem si vybral tuhle a uz to nezmenim.....
    ze zacatku tyhle diskuze bylo jasny o cem se pise,ale po tom co cool.user zacal kritizovat tak jsme nekde jinde nez jsme chteli byt...
    jenom samy dohady a nic jinyho... proc se o tom dal byvit kdyz uz ji mam a nevybiram jakou koupit.....


    sry ale jsem rozcilenej

    eidt: na marwel sitovku si nemuzu stezovat... slape jak hodinky kdyz kopiruju po siti tak to jede okolo 65MB/s
    Naposledy upraveno uživatelem British: 31-03-2009 v 17:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    To nebylo myslene jako utok - nahodou, mas celkem kvalitni zvukovku (timto zadama coola, aby se zde nevyjadroval k jack-retaskingu )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    To nebylo myslene jako utok - nahodou, mas celkem kvalitni zvukovku (timto zadama coola, aby se zde nevyjadroval k jack-retaskingu )
    mohl by jsi mi prosim vysvetlit neco k tomu jack-retaskingu??? ja jen jestli se to tyka i moji zvukovky nebo to mate neco mezi sebou
    eidt2: jen skoda ze kvalitu zvuku si nemam na cem poslechnout... mam u kompu nejakej sub od geniusu a na to napojeny repro z hi-fi jvc takze zvuk na dve veci...ale lepsi nez puvodni sestava geniusu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od British Zobrazit příspěvek
    jenom samy dohady a nic jinyho...
    To jsou fakta.

    Citace Původně odesláno od British Zobrazit příspěvek
    mohl by jsi mi prosim vysvetlit neco k tomu jack-retaskingu??? ja jen jestli se to tyka i moji zvukovky nebo to mate neco mezi sebou
    Jack retasking je neco co asus slibuje a co spis nefunguje (teda aspon u p5b s adi1988).


    Britishi, nezlob se na me, ale nejsme tady od toho abych si drbali koule. To ze mas desku za 4k je sice fakt krasny, ale nebudu kvuli tomu menit nazor na SB600, ktery neni vhodny pro taktovani phenomu. Fakt se na me nezlob, ale neminim kvuli tobe zavirat oci pred tim co za hruzy obcas dokaze asus vyplivnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    54

    parda,ted jsem spokojenej....myslim to vazne ne ironicky
    nezlobim se za o jen to mohlo byt jinak podano...no nic to je jedno
    jsem rad ze dokazes mluvit i normalne a ne jen porad kritizovat
    edit: chapu te kazdnej ma na to jiny nazor a ja to respektuju

    k tomu jack retaskingu: neni to to jak kdyz treba pripojim sluchatka tak mi vyzkoci okno a zepta se me to kam sem to strcil sry za moje vyjadrovani ale myslim si ze me pochopite
    Naposledy upraveno uživatelem British: 31-03-2009 v 17:52
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    To je Jack-sensing - ten nicmene funguje (pokud ho nevypnes, skryva se pod nazvem AudioESP)

    [OT]Jeste k retaskingu: nefunguje na (Vista32b):

    • M2N-E
    • M2N-SLI Deluxe

    Vista32&64b & 7:

    • M2N32-SLI Deluxe WiFi
    • Commando (iP35)
    • M3N-HT Deluxe (Mempipe)

    Vzdy testovano na analogovych vystupech. Tod vse k chvalozpevum u Asusu[/OT]

    edit: Co se tyce SB600 tak mi M3A-MVP pripada, jako ze se Asus potreboval zbavit prebytecnych kousku. GB sice taky nemusim, ale nevidim duvod, proc kupovat 2x drazsi desku se starsim SB600.
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 31-03-2009 v 18:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od British Zobrazit příspěvek
    k tomu jack retaskingu: neni to to jak kdyz treba pripojim sluchatka tak mi vyzkoci okno a zepta se me to kam sem to strcil sry za moje vyjadrovani ale myslim si ze me pochopite
    Jack restaking, neboli universalni jack by mela byt funkce moznosti rekonfigurace jacku.

    Citace Původně odesláno od British Zobrazit příspěvek
    jsem rad ze dokazes mluvit i normalne a ne jen porad kritizovat
    Tohle zni tak pejorativne ze si priste asi rozmyslim jestli ti vubec odpovidat
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    54

    je to proste na nic... neco zapoji s jeste to musis potvrdit proste na prd.... ano uznavam tady asus slapnul vedle :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Phenom X4 965 BE + MSI GTX 660 OC
    Od Bryx v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 17-05-2013, 23:46
  2. Socket AM2/AM2+: AMD Phenom II X4
    Od Trixx v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-11-2010, 19:06
  3. Phenom X4 BE vs Phenom X6
    Od Deexer v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 04-09-2010, 00:15
  4. AMD Phenom II X2 550 BE
    Od xSten19 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 15:59
  5. AMD Phenom II X4 920
    Od iggy6 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-03-2009, 16:22