Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

problem se sluchatkama genius usb

British (50)|31.3.2009 22:02
ahoj,mam problem se sluchatkama [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
obcas se mi stane ze z niceho nic kdyz je pripojim tak se mi nezobrazi ovladac v liste u hodin a skuchatka nefungujou .... musim vzdy reinstalovat ovladace...nemate nekdo zkusenost co s tim nebo nejkaou radu????
uz me to docela s_______ :cry
kevin00 (10238)|1.4.2009 08:51
No jo, zase Genius :)
Odinstaluj ovladače sluchátek, vyčisti registry, popř. smaž zbylé adresáře po ovladačích. Stáhni a nainstaluj ovladače aktuální. Jinak Genius je už skoro proslaven svými nekorektně chovajícími se ovladači - problémy končí i BSOD.
British (50)|1.4.2009 13:24
[QUOTE=kevin00;235143]No jo, zase Genius :)
Odinstaluj ovladače sluchátek, vyčisti registry, popř. smaž zbylé adresáře po ovladačích. Stáhni a nainstaluj ovladače aktuální. Jinak Genius je už skoro proslaven svými nekorektně chovajícími se ovladači - problémy končí i BSOD.[/QUOTE]

no a to je prave to co nchci porad delat.... potrebuju nejaky reseni jak to udelal abych dvakrat do tydne nemusel reinstalovat ovladace....aktualni mam... nevis o necem??? mam takovy podezreni jestli to nahodou nebude delat nejakej vir... ale nevim no ted mi jede avast tak uvidiime co najde
kevin00 (10238)|1.4.2009 13:36
Mám klávesnici Genius a cca jednou za měsíc mi skončí BSOD s chybou ukazující na ovladače. Bohužel s tím asi nic neuděláš. Genius is hnus ...
British (50)|1.4.2009 14:21
jenomze me to ani zadnou chybu neukazuje jen to proste prestane fungovat
Dufinos (422)|1.4.2009 14:21
[QUOTE=British;235222]no a to je prave to co nchci porad delat.... potrebuju nejaky reseni jak to udelal abych dvakrat do tydne nemusel reinstalovat ovladace....aktualni mam... nevis o necem??? mam takovy podezreni jestli to nahodou nebude delat nejakej vir... ale nevim no ted mi jede avast tak uvidiime co najde[/QUOTE]

No buď se budeš muset obrnět trpělivostí a vydržet až do chvíle, kdy vydají skutečně takové ovladače, s kterými již problémy zmizí... Nebo je prodáš a koupíš si nějaké "bezproblémové" Osobně zkušenosti s USB sluchátky nemám, takže nevím, jak jsou na tom s ovladači jiné značky, ale můžeš si být jistý že s klasickými 3,5mm jackovými takový problém mít nebudeš ;)

No a co se týče celkově značky Genius... Ještě jsem od nich snad nikdy neměl periferii, se kterou bych byl spokojený tak, že bych neuvažoval o výměně (2 klávesnice, 3 myši, stereo reproduktory, sluchátka). Po tom, co jsem dal pryč poslední jejich "výrobek" (klávesnice po cca půl roce začala vynechávat a hlavně ten hluk...), tak jsem se zařekl, že genius určitě už dlouhou dobu ne... To by museli na kvalitě setsakramentsky zapracovat...
kevin00 (10238)|1.4.2009 14:26
Tak, tak ...
Nehledej chybu ani moc u sebe v systému či v obsluze. Chyba je ve výrobcích Genius :thumbdown
British (50)|1.4.2009 15:07
tak diky za odpovedi ikdyz jste me moc nepotesili :D
Dufinos (422)|1.4.2009 15:16
[QUOTE=British;235275]tak diky za odpovedi ikdyz jste me moc nepotesili :D[/QUOTE]

No a to už jsem se málem nechal po včerejší recenzi jejich nové herní myšky zviklat... Tůdle nůdle :P Naštěstí jsem díky Vám zase vychladl :mistake