Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problem s monitorom

sheira (164)|1.4.2009 19:18
zdravim,

mam problem s monitorom, syncmaster t240 - sam od seba mi zacal hadzat ciernu obrazovku... tak som ho skusil vypnut/zapnut a zase nachvilu nabehol. Potom ale zas obraz vypadol a uz sa mi nepodarilo s tym nic spravit. Skusal som sa hrat so zapajanim, ale vobec sa nechyta. Vsimol som si, ze ked je zapnuty, vydava taky divny zvuk, aj ked dost potichu. (bzukot). Som z toho fakt dost zufaly, kedze ho mam len par tyzdnov a aj ked je v zaruke, reklamacia moze trvat aj vyse mesiaca..

Nemam moc vysoke nadeje, ze by mi niekto vedel poradit, co sa s tym da robit (teda okrem reklamacie), ale snad aspon za pokus to stoji.
xmarek (1676)|1.4.2009 19:32
Chová se tak i při připojení k jinému počítači? Případně při připojení k jinému vstupu tj. DVI, HDMI, VGA? Jinak bzučení může pocházet ze zdroje monitoru a nemusí se tudíš jednat o závadu.
Jiziii (796)|1.4.2009 19:32
zkus zmenšit kontrast a jas, mě to na starým monitoru pomohlo než vyhořel :D
možná by bylo dobrý ho skusit na jiný grafice
ale reklamace je asi jistota :(
sheira (164)|1.4.2009 19:39
No takto,

1) predtym takto nebzucal, tym som si 100% isty, iny pocitac nemam k dispozicii, ale napr. aj ked nezapojim ziadny kabel (iba power), tak by tam malo preblikavat "HDMI,VGA...atd.", cize hladat signal. No v mojom pripade nic, je to cierne...ziadne znamky zivota. Skusal som aj iny power kabel.

2) do menu sa nedostanem... monitor nezobrazi ani to. Mam ho asi 3 tyzdne, nechce sa mi verit ze by vyhorel. Inu grafiku som skusal (mam zapojene SLi), ale tento problem sa bude podla mna tykat skor niecoho ineho.
Jiziii (796)|1.4.2009 19:51
Taks měl třeba štěstí na vadnej kus
pokuds ho kupoval v nákým seriosním obchodu tak by raklamace mohla bejt rychlá :thumb a asi ti nc jinýho nezbide
sheira (164)|1.4.2009 19:53
Kupoval som to v alze.
Deee-aN (3834)|1.4.2009 19:53
Vím, žes' to nechtěl slyšet, ale tohle je na reklamaci. Horší kus se stane i Samsungu...
Draken (1578)|1.4.2009 21:08
dobře a nerozladil si nějak menu?...zkus se podíva do menu monitoru (jakou má horizontální a vertikální obn. frekvenci...a zkus jej obnovit do továrního nastavení...
Jiziii (796)|1.4.2009 21:19
[QUOTE=Draken;235376]dobře a nerozladil si nějak menu?...zkus se podíva do menu monitoru (jakou má horizontální a vertikální obn. frekvenci...a zkus jej obnovit do továrního nastavení...[/QUOTE]

on se do menu nedostane viz: 2) do menu sa nedostanem... monitor nezobrazi ani to.
Draken (1578)|1.4.2009 21:26
aj, tak to opravdu přichází na řadu ta reklamace
sheira (164)|1.4.2009 23:18
este to necham na noc vychladnut a rano to skusim, ci sa to nejakym zazrakom nerozbehne... ak nie, tak hned bezim do alzy.