Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: je nutná nová skříň?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    10

    Zdarec, mám 4 roky starou skříň, co stála asi 800kč a chci si koupit nový cpu a grafiku asi Q9550 a GTX275 a ptám se jestli je nutná nová skříň. O hluk mi nejde, ale aby se to nepřehřívalo.
    Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,247

    No, nebyla by treba fotka, nebo nejaky presnejsi popis te skrine ? to, ze stala 800 nam moc nerekne
    BTW: neuvazoval jsi o Phenomu II ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    10

    no vim ze je vzadu jeden vetracek....
    a pro ten procesor jsem rozhodnuty
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    10

    ATX Antler midi tower pc132, 300w
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,247

    jestli je to tahle
    tak by bylo urcite vhodne ji vymenit ... aspon za CM Centurion ...
    btw: jaky aspon planujes zdroj ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Desku necháš starou? Jestli ne, tak procesor bych bral jinej, ale to je vedlejší.

    Zdroj jinej máš? Protože ten co je v tý bedně by Ti to zcela určitě neutáh.

    Bedna samotná by to uchladit mohla (moc o ni nevim, ) - ale nijak extra.
    IMHO ne potichu a na úkor OC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    10

    asi Enermax PRO82+ 625W
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    10

    desku gigabyte ga-ep45-ud3p a taktovat nebudu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No, protože jestli chceš kupovat i desku, tak Phenom II by měl podobnej výkon jako ten C2Q za menší peníze.
    Ten zdroj je předimenzovanej, pokud nehodláš provozovat SLI, tak 525 úplně s přehledem stačí. Teda nejen stačí, je i lepší, protože bude mít větší účinnost (a teda i mj. míň hřát) než ta 625W. Ta sestava Ti sežere něco kolem 300W.
    Naposledy upraveno uživatelem Logout: 05-04-2009 v 01:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    10

    takže myslíte že si mám koupit novou bednu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Rajce63 Zobrazit příspěvek
    takže myslíte že si mám koupit novou bednu?
    Jednoznacne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hawkeye9898
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    820

    nova skrinka?rozhodne

    teraz cakam na gs1000. staru som predal a PC mam docasne v pozicanej bedni co mohla stat tak 500
    a moze byt ekvivalentom tvojej a mam problem s chladenim, sice je vsetko OC ale aj tak...cize som ostal pri otvorenej skrinke nech to slape ako ma
    takze radsej si kup novu skrinku a vyhnes sa zbytocnym problemom
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele t1tomas
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    16

    Ahoj, desku jsi vybral skvělou, mám ji a naprostá spokojenost. Ten zdroj vem ten Enermax ale stačí 525W. A skříň by jsem asi rozhodně doporučil novou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nová skříň
    Od @NUB!5 v sekci Skříně
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-07-2013, 14:31
  2. Chlazení procesorů: Nová skříň
    Od gouzdog v sekci Chlazení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-02-2013, 18:22
  3. nová skříň a PC nejde zapnout
    Od dvin v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 31-03-2009, 22:55
  4. Vhodná nová skříň
    Od Robii v sekci Skříně
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-12-2008, 16:39
  5. Nová dobrá skříň-na té záleží
    Od PersonalComputer v sekci Skříně
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 11-12-2007, 21:56