Automatické přehrávání, problém!!!
Zdravím, mám problém s funkci automatického přehrávání, a sice:
Vložím kartu s fotkama do čtečky a vyskočí mí okno s nabídkou akce, jenomže není v něm nic na výběr, když tam vložím médium se smíšeným obsahem tak mi v okně naskočí nabídka: otevřít složku, neprovádět žádnou akci.
Prostě to vypadá, jako by to automatické přehrávání nemohlo najít program vhodný k otevření fotek, přitom je tam nainstalovaný prohlížeč obrázků a faxů a program IrFan View
takže jak to mám nastavit, zkoušel jsem vše možné a na nic jsem nepřišel.
jnak kdyý fotku otevřu cestou Tento počítač=> jednotka F: tak se mi fotky otevřou v pohodě, přes prohlížeč obrázků a faxů
jedná se o Win. XP home edition
dík
Vložím kartu s fotkama do čtečky a vyskočí mí okno s nabídkou akce, jenomže není v něm nic na výběr, když tam vložím médium se smíšeným obsahem tak mi v okně naskočí nabídka: otevřít složku, neprovádět žádnou akci.
Prostě to vypadá, jako by to automatické přehrávání nemohlo najít program vhodný k otevření fotek, přitom je tam nainstalovaný prohlížeč obrázků a faxů a program IrFan View
takže jak to mám nastavit, zkoušel jsem vše možné a na nic jsem nepřišel.
jnak kdyý fotku otevřu cestou Tento počítač=> jednotka F: tak se mi fotky otevřou v pohodě, přes prohlížeč obrázků a faxů
jedná se o Win. XP home edition
dík
A co takhle zkusit si tu složku s fotkama klasicky otevřít a pravým klik na fotku a vybrat "Otevřít v programu..." / "Vybrat vhodný program..." a pak jen zvolit ten program (třeba ten Irfan) a zatrhnout to okýnko níže (vždy použít vybraný program k otevření tohoto souboru).
jo přesně takhle to taky jde, ale on to není můj PC je to od sestřenice a ona je zvyklá to pouštět přes automatické přehrávání tak jen jestli to jde nastavit..
Jo takhle.:mistake
A co takhle toto:
Start/Spustit gpedit.msc
vlevo ve stromu najít Konfigurace počítače/Šablony pro správu/Systém. Dvojkliknout na Vypnout automatické přehrávání a zvolit Povoleno a zvolit na všech jednotkách (místo na jednotkách CD-ROM).
To samé udělat i v Konfiguraci uživatele/Šablonách pro správu/Systému
.....zkus se mrknout na to a pohrát si s nastavením tam.
Jinak možná tady: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/cs-CZ/Help/7e1fe788-0747-4e00-895b-c3461b1ddd971029.mspx
/EDIT/ A zkoušel jsi v tom kroku "Otevřít v programu..." / "Vybrat vhodný program..." najít ten program způsobem rozklikáním cesty Počítač/dsikC:/Program Files/Irfan View/Irfan.exe (nebo jak to tam je?
A co takhle toto:
Start/Spustit gpedit.msc
vlevo ve stromu najít Konfigurace počítače/Šablony pro správu/Systém. Dvojkliknout na Vypnout automatické přehrávání a zvolit Povoleno a zvolit na všech jednotkách (místo na jednotkách CD-ROM).
To samé udělat i v Konfiguraci uživatele/Šablonách pro správu/Systému
.....zkus se mrknout na to a pohrát si s nastavením tam.
Jinak možná tady: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/cs-CZ/Help/7e1fe788-0747-4e00-895b-c3461b1ddd971029.mspx
/EDIT/ A zkoušel jsi v tom kroku "Otevřít v programu..." / "Vybrat vhodný program..." najít ten program způsobem rozklikáním cesty Počítač/dsikC:/Program Files/Irfan View/Irfan.exe (nebo jak to tam je?
To je fakt mazec.:D
Co chcete udělat? Nic, nebo nic?:mistake
Zkus to na jiným médiu nakukat mu to tím způsobem, co jsem psal poprvé a pak to třeba pochopí i s tou kartou.:notsure
Co chcete udělat? Nic, nebo nic?:mistake
Zkus to na jiným médiu nakukat mu to tím způsobem, co jsem psal poprvé a pak to třeba pochopí i s tou kartou.:notsure
[QUOTE=Cpt._hunter;236809]já jsem s s tím setkal poprvé a fakt nevím co a jak dál :-)[/QUOTE]
Zkus kliknout pravym na ten disk F:\ Vlastnosti - přehrávání automaticky - obnovit výchozí
Zkus kliknout pravym na ten disk F:\ Vlastnosti - přehrávání automaticky - obnovit výchozí
Hele a umělo to vůbec někdy tu nabídku zobrazit co se týká použití té čtečky? Já si myslím, že problém naní ani tak ve Widlích, jako v tý čtečce. Jestli ti Automatické přehrávání funguje na všech zařízeních, kromě té čtečky, tak to s ní asi nějako neumí spolupracovat.:notsure
Já osobně bych zkusil tu čtečku připojit k jiným PC a pokud by to i tam nešlo, tak je to jasný a jediný řešení je otevírat to přes Tento počítač, nebo zástupce čtečky na ploše.
Já osobně bych zkusil tu čtečku připojit k jiným PC a pokud by to i tam nešlo, tak je to jasný a jediný řešení je otevírat to přes Tento počítač, nebo zástupce čtečky na ploše.