Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: prehravanie videa

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    4

    Pri prehravani videa na pocitaci mam akoby pred monitorom potiahnutu priesvitnu zelenu foliu.Mam nainstalovane rôzne kodecy a prehravace windovs media,bs a vlc player.Robi to od preinstalovania windovsu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Jak máš starý monitor?

    Zkoušel jsi znovu reinstal kodeků?

    A jiné přehrávače jsi zkoušel taky?
    Naposledy upraveno uživatelem Zoidik: 08-04-2009 v 08:53 Důvod: ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Máš nainstalované ovladače grafické karty a monitoru ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    grapherX : Ovladače monitoru? Co to je co za novinku? Na přiloženým CD k monitoru jsou akorát takové kravinky jako otáčení obrazu pokud to nemá již grafika a nějaké manuály a takové kraviny....

    Jinak bych zkusil přeinstalovat ovladače grafiky ještě pokud to pomůže
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Ja sem zatím ke každému monitoru dostal cd na kterém byly ovladače a normálně přez správce zařízení jsem je instaloval. Nevm přesně jaký to má vliv. Ale vždy to přepíše název monitoru plug and play na určitý model. A přídá ještě nějakou správu barev.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    maximálně systému řekne jaky je max rozlišení a frekvence, ale tohle si vyčtou standartně widle. Osobně jsem k monitoru nikdy nic neinstaloval.... ale abych neutíkali od tématu... Holejme, daří se ti s tím něco dělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    4

    Neviem ci to bude v grafike,hry idu dobre.Monitor je zrejme v poriadku ,ten problem je len pri prehravani videa.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    4

    Youtube a podobne idu OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    za zkoušku nic nedáš když to přeinstaluješ. vyzkoušej nějaké další přehrávače jestli to pomůže, nebo zhod všecny kodeky a nech tam pouze jeden
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PC pro strih videa do 12.000,-
    Od grepon v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-11-2011, 17:34
  2. upgrade pc na prehravanie fullhd filmov
    Od slahac v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-05-2011, 22:27
  3. prehrávanie DVD na PC
    Od tiju v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2010, 06:37
  4. PC na strih videa
    Od dodo2438 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 01-11-2007, 18:49
  5. winamp 5.5 - prehravanie cd
    Od _Marduk_ v sekci Volná témata
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-10-2007, 17:01