Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

vypalování ve shrinku?

marekpevný (347)|8.4.2009 10:50
Ahoj.Mám shrink 3.2.ůZkoušel jsem v něm něco po dlouhé době dělat.Chci se zeptat tento program slouží jenom k upravě a následné vypálení se musí provést v neru?Myslel jsem že jde pálit i ve shrinku.?
Dojigiri (1629)|8.4.2009 10:55
Shrink pálí za pomoci Nera (tj. musí být nainstalováno Nero a pak lze pálit přímo ze Shrinku). Myslím že tam byla ještě jedna možnost přes co vypalovat, nejsem si jistej jestli přes DVD Decrypter?

Nebo lze nechat pouze uložit ISO obraz hotovýho DVD a ten pak vypálit v jakýmkoliv softu, kterej umí vypálit ISO obraz.
marekpevný (347)|8.4.2009 11:15
Já mám nainstalovane nero9 a vypalovat ve shrinku mi nejde.Udělá mi to zálohu na disku a nazdar.Tu pak musím pálit solo v neru.
Deee-aN (3834)|8.4.2009 11:49
Myslím, že se mě to při instalaci shrinku ptalo, jestli chci nainstalovat plugin pro Nero. Teď to začne vypalovat automaticky v Neru. Mám Shrink 3.2 a Nero 7. Nebo jsem tam možná zaškrtával asociaci s Nerem.....:notsure
marekpevný (347)|8.4.2009 13:48
Já jsem právě měl dříve taky nero7 a vše bylo v pohodě.Ted mám nero 9 a po dlouhé době jsem chtěl něco vypálit a zjistil jsem že mi to ve shrinku nejde.