co mám dělart když sem polil klávesnici, jen rtochuzj, a rted mi rto při srtisku jedné klávesy napíše ješrtě rtu vedle ní? rtady je rto pěkně viděrt:i) dá se rtoho zbavit?
co mám dělart když sem polil klávesnici, jen rtochuzj, a rted mi rto při srtisku jedné klávesy napíše ješrtě rtu vedle ní? rtady je rto pěkně viděrt:i) dá se rtoho zbavit?
Kdyz se tohle naposled stalo me, tak jsem rozmontoval klavesnici, vyndal elektronicky soucasti a vsechno umelohmotny slo pod sprchu, pripadne muzes jeste vycistit tlacitka jedno po druhym ...
Tohle dejte negdo do ftipu!!!![]()
Sorry ze neporadim a ze se tlemim ale opravdu musim!
a nevyschne rto rtreba do uzejrtra? konkrertne rto byl ananasovej kompotPůvodně odesláno od Matajon
![]()
Původně odesláno od BlackFrog
![]()
![]()
![]()
![]()
Vyschne, ale bude to ještě horší![]()
![]()
![]()
![]()
Snaž se to nějak vymýt... protože když to bude lepit, můžeš koupit novou...
Já fakt nemůžuPo LCD s vysvíceným rohem mě tohle dostalo snad ještě víc...
Ty překlepy jsou neskutečný
![]()
Prosím Tě, pokud máš běžnou klávesnici, pověs si ji na zeď, vezmi si 100,-CZK a zajdi si zejtra pro novou do jakéhokoliv slušného obchodu s výpočetní technikou.
EDIT: Ananasovej kompot mám taky rád![]()
bohužel rto neni uplně obyč klávesnice...:I( do frtipů rto klidně dejrte mě rto rtaky připadá směšný ale blbý:i) ananas4everw
Tak ji odpoj, rozšroubuj (na linoleu, plovoucí podlaze nebo tak podobně, hlavně ne na koberci!) a jednoduše díl po dílu, kousek po kousíčku vyčisti, něco vysprchuj (větší plasty) zbytek (fólii s cestami a kontakty kláves) vezmi lihem. Tak se to pokus zase celé poskládat (to je to nejtežší a pokud jsi byl pečlivej, tak to nejspíš půjdePůvodně odesláno od BlackFrog
![]()
a co kdybych nic nemonrtoval a uzkusil rto vyreklamovart?:i)Původně odesláno od boboco
he he klasika, ale nejhorší je malinovej sirup viz moje kámoškanormálně to omyj a bude jak nová,... (jak už tady bylo řečeno)
ještě jeden poznatek: Když si to tam nalijete sami, je to k zasmání, ale když vám do klávesnice někdo nalije pivo (třeba na lanu) tak je to na zabití :-/
no já rto rtam nenalil, položil sem komport na srtůl I(na hromadu bordelui) a když sem se vrártil klávesnice byla mokrá:i) a ananas chudák na uzemi:i) a nešloby rto rtřeba umejrt jenom beuz rouzmonrtování? I(nechal bych rto dlouho sušširti)Původně odesláno od Konnor
Víš, sám dobře vím, že reklamační oddělení velkých distributorů IT umí být velmi vstřícná a kolikrát uznají i nemožné, ale když se jim začnou lepit prsty k tlačítkům.... zkrátka, asi to neprojdePůvodně odesláno od BlackFrog
-v tom horším případě Ti ještě naúčtujou neoprávněnou reklamaci nebo Tě nechají "opravu" - vyčištění zaplatit
-Máš kliku, že Ti jen zlobí klávesy při psaní, já jednou do klávesnice vylil kolu a klávesy se začaly mačkat úplně sami od sebe
-Promiň, fakt se omlouvám, ale když si Tě představím jak se Ti tam vylil ten kompot... mezi klávesama kousky ananasu... do toho Tvůj zděšený výraz a příspěvek na fóru s rozházenýma písmenkamaJá se prostě nemůžu udržet, já si tu celou Tvou situaci představil a musím se smát ještě teď
![]()
me je rto jasný já bych byl rtaky vyrtlemenej:i) ale rted moc nejsem... no když píšeš rtohlerto s rtim promin rtak vyrtlemenej semPůvodně odesláno od boboco
![]()
rtak rtady je předměrt doličný![]()
reklamaci samozřejmě neuznaj, jak jinak, já si kvůli podobným "nehodám" pořídil klávesnici vodotěsnou s nízkým zdvihem, takže když ji něčím poliji tak jde pod sprchu jen ji trochu vyklepu od vody a jede se dál![]()