o vodortěs. kl. sem přemýšlel, ale nakonec vyhrálo podsvícení krteré dosrt portřebuju... první klávesa I(caps lock přesrtala blbnourt rto sou rty první I(sakra jak se rto řiká, první kvítky, první ovečky???i)![]()
o vodortěs. kl. sem přemýšlel, ale nakonec vyhrálo podsvícení krteré dosrt portřebuju... první klávesa I(caps lock přesrtala blbnourt rto sou rty první I(sakra jak se rto řiká, první kvítky, první ovečky???i)![]()
Me se posledne do klavesnice vylil ledni medved a bylo to stejne zabavne jako tvuj pripad. Nastesti to byla nejaka prachobycejna chicony a tak jsem ji nechal vyschnout a nakonec zlobil jen enter na num padu. Pokud jsem ho zmacknul, musel jsem ho nehtem vydloubnout zpatky. Casem jsem ji vycistil a tatovi funguje dotedka.
zkouška...tttWw vypadá to že to vyscho a je to ok
koukám backspace musim dloubat stejně jako "tekila" enter
ale jinak good
super
![]()
Já mýval klávesnici špinavou jako prasátko, až to jednou došlo tak, že jsem si na ní vylil i čaj a těžce šly mačkat tlačítka, tak jsem jí normálně vykoupal a vydrhl ve vaně, potom začla zlobit a psala jiná písmenka, než jsem mačkal. Stačilo jí rozebrat a dát na balkon pod sluníčko uschnout. Poté stačilo smontovat a jela zase jako divná, vlastně jede do dnes. :-D
Teď mám drahou klávesnici, takže si na to dávám pozor.![]()