Zamrzání PC
Po spuštění a následném postupu-psaní,vyplňování(Word,prohlížeč,atd),zatuhne a není
jiné cesty,než použití vypnutí zdroje.Situace se po asi dvou letech natolik zhoršila,že
k těmto problémům dochází v asi 90% případů.Mám podezření na zdroj.Mate mne pouze
fakt,že zdroj má jen zap/vyp,a když se ostatní díly tváří jakože fungují.
Děkuji za jakýkoli úsudek,zvláště-li by někdo měl zážitek s tímto problémem,který se mu
zdárně podařilo identifikovat.Děkuji.
ASUS A7V8X-X,AMD Athlon XP2500,RAM 1GB,Radeon 9200. jiboj
jiné cesty,než použití vypnutí zdroje.Situace se po asi dvou letech natolik zhoršila,že
k těmto problémům dochází v asi 90% případů.Mám podezření na zdroj.Mate mne pouze
fakt,že zdroj má jen zap/vyp,a když se ostatní díly tváří jakože fungují.
Děkuji za jakýkoli úsudek,zvláště-li by někdo měl zážitek s tímto problémem,který se mu
zdárně podařilo identifikovat.Děkuji.
ASUS A7V8X-X,AMD Athlon XP2500,RAM 1GB,Radeon 9200. jiboj
Předpokládáš, že je problém ve zdroji, ale nenapíšeš jeho typ a wattáž.... Pokud nevíš, vyfoť jeho štítek a asi by bylo nejlepší vyfotit celý vnitřek skříně.
No, jeste by me zajimalo, co presne znamena ta veta ... "situace se po 2 letech natolik zhorsila" .... znamena to, ze ten operacni system je uz nepreinstalovany asi hodne dlouho, co ? :) Klidne se s nim za tu dobu mohla stat nejaka nepekna vec, ale je pravda, ze to spis bude nejaky HW problem.
[QUOTE=Salamander;237164]No, jeste by me zajimalo, co presne znamena ta veta ... "situace se po 2 letech natolik zahorsila" .... znamenato to, ze ten operacni system je uz nepreinstalovany asi hodne dlouho, co ? :) Klidne se s nim za tu dobu mohla stat nejaka nepekna vec, ale je pravda, ze to spis bude nejaky HW problem.[/QUOTE]
no pocatecni problem bude asi v HW, ale 2 roky pouzivani windows ktery se casto vypinaji vypnutim zdroje, taky uz nebudou chodit 100%.
no pocatecni problem bude asi v HW, ale 2 roky pouzivani windows ktery se casto vypinaji vypnutim zdroje, taky uz nebudou chodit 100%.
[QUOTE=Ihales;237188]no pocatecni problem bude asi v HW, ale 2 roky pouzivani windows ktery se casto vypinaji vypnutim zdroje, taky uz nebudou chodit 100%.[/QUOTE]
Zdroj 3 roky,350W,-pravda neznačkový,systém obnovuji ze zálohy jednou za 2-3měsíce.
Na značkový zdroj si šetřím tak jako tak,nicméně dožiju-li se někdy pozitivního výsledku,
budu referovat.Děkuji všem,kteří se mnou ztrácejí čas. J.
Zdroj 3 roky,350W,-pravda neznačkový,systém obnovuji ze zálohy jednou za 2-3měsíce.
Na značkový zdroj si šetřím tak jako tak,nicméně dožiju-li se někdy pozitivního výsledku,
budu referovat.Děkuji všem,kteří se mnou ztrácejí čas. J.