Multimediální adaptér + režim spánku
Ahoj.Již podle názvu vám bude asi jasné jak budou znít moje otázky.Po instalaci xp jsem se díval do správce zařízení a chybí mi tam multimediální adaptér.Co přesně to je?Je to součástí ovladačů?kterých?
No a pak by mě zajímalo kde nastavím režim spánku tak aby se mi vypnul monitor a pc šlo do minimální spotřeby.Chtěl bych aby to potom šlo probudit myší a klávesnicí.Díky za odpovědi
No a pak by mě zajímalo kde nastavím režim spánku tak aby se mi vypnul monitor a pc šlo do minimální spotřeby.Chtěl bych aby to potom šlo probudit myší a klávesnicí.Díky za odpovědi
Napiš sem svoji sestavu a hoď screenshot z device manageru, multimediální adaptér může být víc věcí. Režimem spánku myslíš co, S3 (Suspend to Ram) nebo S4 (Suspend to Disk)? U win XP je myslím defaultně nastaven S4. Klikni na Start - Shut Down, objeví se ti tabulka, zmáčkni Ctrl a měla by tam být volba Hibernate - Režim spánku.
[QUOTE=StD;237229]...BTW "multimediální adapter" bývá obvykle TVkarta.[/QUOTE]
nebo zvukovka, obcas i grafika :)
nebo zvukovka, obcas i grafika :)
[QUOTE=Salamander;237230]nebo zvukovka, obcas i grafika :)[/QUOTE]
Já teda nevím, ale když předhodím svým starým W2K zvukovku nebo grafiku bez ovladačů a nainstalují se dočasné PnP, tak mi to píše u žlutého otazníku zvuková karta resp. grafická karta, jen u TVkarty bývá vždy jen multimedialní adapter.... :)
P.S. Ale pokud to bude GK s audiem (HDMI), tak tam bych tomu věřil.
Já teda nevím, ale když předhodím svým starým W2K zvukovku nebo grafiku bez ovladačů a nainstalují se dočasné PnP, tak mi to píše u žlutého otazníku zvuková karta resp. grafická karta, jen u TVkarty bývá vždy jen multimedialní adapter.... :)
P.S. Ale pokud to bude GK s audiem (HDMI), tak tam bych tomu věřil.