Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Umí dokovací stanice HP napájet notebook?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    64

    Zdravím.

    Chci si koupit notebook od HP kompatibilní s touto dokovací stanicí:

    http://www.alza.cz/expansion-base-hp...5aa-d76580.htm

    Nikde ale nevidím, jestli se notebook po připojení k této stanici nabíjí, nebo ne?Je to pro mě docela důležitý, jestli budu zapojovat jen kabel pro dokovací stanici, nebo jestli budu muset tahat i napájecí kabel.

    Díky moc, pokud bude rychlá odpověď, budu rád.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    v popisu má
    1 x AC adaptér
    to by mělo znamenat že m vestavěný trafo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    No, trochu by mi unikal smysl dokovaci stanice kdyby nebyla schopna i napajet nb.

    Kazdopadne, podle tohoto http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=FotoAdd&cd=NO387b-03 obrazku bych rekl ze ano.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    64

    Díky našel jsem na webu HP video o té dokině, a je tam napsaný že by měla i napájet.Takže super.Ještě dovyberu konkrétní model HP a objednám to.

    Díky všem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    64

    Tak jsem si nakonec našel jinej notebook od HP, kterej ale bohužel tuto dokinu neumí, ale jinak mě ve všem vyhovuje o 100% víc.

    Takže se ptám dál, máte někde nějakou dokovací stanici do USB? podmínkou je aby uměla i monitor a byla kompatibilní se všema notebookama.

    Je mi ale jasný, že napájení budu muset vyřešit zvlášť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    do USB to nejde to by neutáhlo tolik věcí -grafiku zvuk další usb atd.
    na to nemá jedno USB šanci
    musí to bejt dokovací stanice přímo pro určitej typ notebooku a propojuje se přes expansion port
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    64

    Ale jde.

    Už jsem jednu dokovací stanici měl do USB - Toshiba dynadock.Měla uplně všechno kromě napájení.
    Ale nebyl jsem s ní zrovna moc spokojenej, tak hledám něco podobnýho.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    64
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    Citace Původně odesláno od xslide Zobrazit příspěvek
    Tak to teda koukám =o
    Ale dle mýho názoru to prostě neutáhne pořádně 1 USB rychlostně
    Je snad nákej problem nejdřív vybrat notebooka pak dokovací stanici ?
    myslím že přes expanzní port je nejlepsí volba
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    64

    no, já sem si vybral notebook od HP, jenže chci 13tku, a do těch se nedělá dokovací port (pouze 15 a víš).

    Takže je pro mě jediný řešení dokina do USB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    já mám 14 NB HP řady dv 2000 a port v něm mám
    jakej NB sis vybral? aspoň jakou řadu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    64
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    hm koukal sem na to a u tohodle notebooku ti fakt nezbide než přes USB
    popřípadě si vybrat jinej
    co všecko potřebuješ od ty stanice?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    64

    Díky za pomoc, už mám doma ten notebook i tu stanici a vše funguje jak má i přes USB.Akorát to napájení se musí řešit zvlášť, ale mám doma jeden adaptér na HP navíc tak sem použil ten, abych jej nemusel přenášet.¨

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Uštímputé kabely u zdroje, napájet?
    Od Merlin-alfa v sekci Zdroje
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 25-06-2010, 22:28
  2. eSATA dokovací stanice vs XP / AHCI
    Od Pavel Q v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 21:36
  3. jak napájet konektor
    Od marekpevný v sekci Audio
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-04-2009, 09:40
  4. Notebook s Dokovaci stanici
    Od tomra v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 13:31