Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problém s BIOSEM u ASUS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    35

    Zdravím.Mám desku ASUS P4P 800 DeLuxe a pokaždé když znovu zapnu PC,tak mám BIOS na základním nastavení.Zkoušel jsem i měnit baterii,ale dělá to pořád.Díky za radu.
    Naposledy upraveno uživatelem Smeli: 23-05-2009 v 10:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Jak máš zapojen jumper pro reset BIOSu (viz. příloha) ? Byla baterie nová, nemohla by být nefunkční ? Je pořádně "docvaklá" ?
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    35

    Tak jumper mam zapojenej jako ,,Normal".Ale zjistil jsem pravou závadu.Kupoval jsem základní desku jako použitou a baterie v ní byla obráceně.Tak jsem se zapotil.Děkuju za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Michal Koláček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    121

    Citace Původně odesláno od Vitezslav2 Zobrazit příspěvek
    Kupoval jsem základní desku jako použitou a baterie v ní byla obráceně...
    Předešlý majitel byl zřejmě velký vtipálek
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,595

    hehe
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    35

    Mohl bych ještě porosit o jednu radu?Mám v této desce procesor Prescott 3GHz s FSB 800 MHz,ale ukazuje mi jen 199 MHz.Dá se někde FSB v BIOSU nastavit?Děkuji za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,851

    Citace Původně odesláno od Vitezslav2 Zobrazit příspěvek
    Mohl bych ještě porosit o jednu radu?Mám v této desce procesor Prescott 3GHz s FSB 800 MHz,ale ukazuje mi jen 199 MHz.Dá se někde FSB v BIOSU nastavit?Děkuji za pomoc.
    Intel vyuziva quad pumped fsb, tedy: 800mhz = 4 (quad) x 200. Takze tech 199 je ok.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    35

    Aha,tak děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení