Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Comodo Internet Security

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele martin485
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    23

    Zdravím,

    po ukončení používání placené verze AVG 8.5 Internet security jsem byl nucen poohlednout se po necem novem. Zkusil jsem si stahnout posledni verzi free sw Comodo Internet Security pro x64 Vistu, nicméně po instalaci a restartu PC se nespustily např. CCC pro Ati, ovladace na mys Razer a naprosto žádná z aplikací (FF, IE, outlook) nešly prostě spustit a to ani při vypnutí všech ochran a i celého Comodo IS. Pomohl až uninstal a restart. Netušíte někdo, v čem by mohl být problém? Chtěl bych využít tento free IS sw...

    Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Ihales
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    Probehla instalace v pohode? mel jsi vyply jiny firewall(windows firewal/...) a antivirus, popripade uz odinstalovany?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele martin485
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    23

    AVG kompletne pryc, firewall vypnutej...nespusti se naprosto žádná aplikace, nerozumim tomu. Instalace v pohodě, ještě před restartem to prohledává systém a taky v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,050

    Já tady trošku zalobuju a poradím ti, s čím mít problémy zaručeně nebudeš. Odinstaluj Comodo, vyčisti OS,
    stáhni si Kaspersky Internet Security 2009 a vraž si ho na měsíc tam. A uvidíš, že budeš spokojený. http://www.kaspersky.cz/pages/downloads
    Já už na něm jedu tři roky, beru multilicence i pro známé a vždy a všude naprostá spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Ihales
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    sam comodo pouzivam sice na XP, ale po instalaci to reset nepotrebovalo(ale to je vedlejsi).
    Reset si to vyzadalo nebo jsi ho pro jistotu dal? Zkusil jsi to znovu nainstalovat? Mas program stazeny ze stranek vyrobce?

    Pouzivas 32bitove prohlizece? Popripade jakou mas verzi vist?(posledni dobou je totiz dost hlasenych problemu s win vista a CIS)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele martin485
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Ihales Zobrazit příspěvek
    sam comodo pouzivam sice na XP, ale po instalaci to reset nepotrebovalo(ale to je vedlejsi).
    Reset si to vyzadalo nebo jsi ho pro jistotu dal? Zkusil jsi to znovu nainstalovat? Mas program stazeny ze stranek vyrobce?

    Pouzivas 32bitove prohlizece? Popripade jakou mas verzi vist?(posledni dobou je totiz dost hlasenych problemu s win vista a CIS)
    Reset to vyžadovalo, stáhl jsem poslední x64 verzi přímo z comodo.com. Instaloval jsem to zatím dvakrát a pokaždý to samý. Vista je home premium x64 a sp1...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od martin485 Zobrazit příspěvek
    AVG kompletne pryc, firewall vypnutej...nespusti se naprosto žádná aplikace, nerozumim tomu. Instalace v pohodě, ještě před restartem to prohledává systém a taky v pořádku.
    když comodo odinstaluješ tak winy fungujou normálně?
    jestli jo zkus nainstalovat comodo a pak zkušit ten scan.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele martin485
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    když comodo odinstaluješ tak winy fungujou normálně?
    jestli jo zkus nainstalovat comodo a pak zkušit ten scan.
    Ano, po uninstal vše bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Ihales
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    a ty programy co se nespusti(FF,Opera) nejsou nahodou v 32bit verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele martin485
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    23

    Tak jsem to ted nainstaloval znovu, vynechal jsem scan po nainstalovani, restartoval a zjistil jsem, že s nainstalovaným CIS nespustim žadnou x86 aplikaci, jediné, co se mi teď spustilo je IE x64, x86 bez šance....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele martin485
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Ihales Zobrazit příspěvek
    a ty programy co se nespusti(FF,Opera) nejsou nahodou v 32bit verzi?
    Ano. žádná 32 bit aplikace se nespustí
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Ihales
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    tak myslim ze zde je reseni http://forums.comodo.com/empty-t34945.0.html
    problem je s posledni verzi, takze:
    1) nainstalovat starsi verzi a vypnout aktualizace
    2)vypnout AD-adware
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele martin485
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Ihales Zobrazit příspěvek
    tak myslim ze zde je reseni http://forums.comodo.com/empty-t34945.0.html
    problem je s posledni verzi, takze:
    1) nainstalovat starsi verzi a vypnout aktualizace
    2)vypnout AD-adware
    Moc Vám děkuji, problém byl v přítomnosti Ad-aware, nejnovější verze CIS již funguje bez problémů. Ještě jednou díky a přidávám bod)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Norton Internet Security 2013
    Od Johny86 v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2013, 19:43
  2. Pomoc s nastavením Kaspersky Internet Security
    Od fffrost v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-07-2010, 11:21
  3. Norton Internet Security 2010
    Od machja v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-06-2010, 10:52
  4. Antiviry: Eset Smart Security v.4 & nefunkční internet.
    Od pas!k v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 27-10-2009, 14:34