Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jak otestovat co nejvic veci ?

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Ahoj,

    rad bych si trosku vic osahal Windows server, koukal jsem ze nejake testovaci verze lze stahnout primo z MS. Co vse je potreba pro plnohodtne odzkouseni - abych tam mel moznost vyuziti velkeho mnozstvi veci co W.server nabizi - vyuzivat Administrative Tools, pak Active Directory atd. ...
    Abych si toho osahal co nejvice, tak bych to videl ze bych si dal dokupy 3-4 PC pro malou sit a na tom to testoval.. Poradite co jak, v tomhle nemam moc zkusenosti, ale chtel bych postupne pobrat zaklady a pak dal..

    Diky vsem za pripadnou pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Mozna by nebylo blbe zkouset to rovnou na jednom PC a pustit si vic virtualnich masin.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    Mozna by nebylo blbe zkouset to rovnou na jednom PC a pustit si vic virtualnich masin.
    Zkusit to muzu proc ne, dalsi namet na hrani jen jedine co sem pred nejakou delsi dobou zkousel je VMWare, ale ten byl docela narocnej na hardware, mam tu stareho celerona 2,3 s 512MB ramek.. Takze nevim nevim zda bych s tim pochodil..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Maximus12 Zobrazit příspěvek
    Ahoj,

    rad bych si trosku vic osahal Windows server, koukal jsem ze nejake testovaci verze lze stahnout primo z MS. Co vse je potreba pro plnohodtne odzkouseni - abych tam mel moznost vyuziti velkeho mnozstvi veci co W.server nabizi - vyuzivat Administrative Tools, pak Active Directory atd. ...
    Abych si toho osahal co nejvice, tak bych to videl ze bych si dal dokupy 3-4 PC pro malou sit a na tom to testoval.. Poradite co jak, v tomhle nemam moc zkusenosti, ale chtel bych postupne pobrat zaklady a pak dal..

    Diky vsem za pripadnou pomoc
    Trošku jsem nepochopil co chceš. Ta mašina co níže uvádíš je tak na hranici použitelnosti. pro testování WIN server - nepíšeš jaká verze, stačí samostatný server a jedna mašina. Nepíšeš co na ní WIN XP Pro?? Bohatě to stačí, pak literatura. Ale té je velmi poskrovno
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    Trošku jsem nepochopil co chceš. Ta mašina co níže uvádíš je tak na hranici použitelnosti. pro testování WIN server - nepíšeš jaká verze, stačí samostatný server a jedna mašina. Nepíšeš co na ní WIN XP Pro?? Bohatě to stačí, pak literatura. Ale té je velmi poskrovno
    Bud 2000 nebo 2003 server, pro testovani zas neni tak podstatne u me, chci se v tom rozkoukat a pak naucit co nejvic.
    Chtel sem server hodit na stareho celerona a PC v podpisu vyuzit jako dalsi stroj. Je to teda narocnejsi ? Takze ty stroje prohodit jo ?

    Jinak pochopil jsem to dobre - na jedno pc nacpu W.server a na druhe bud WIN2000 nebo XP (to jeste uvidim, patrne, ale XP) sesituju a muzu si hrat ? Jde me taky pak o to , zda tam pude moc vyuzit Active Directory a rada dalsicho, pri vyuzivani pristupu na sdilene slozky a tak.. proste vetsinu co to umi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Maximus12 Zobrazit příspěvek
    Bud 2000 nebo 2003 server, pro testovani zas neni tak podstatne u me, chci se v tom rozkoukat a pak naucit co nejvic.
    Chtel sem server hodit na stareho celerona a PC v podpisu vyuzit jako dalsi stroj. Je to teda narocnejsi ? Takze ty stroje prohodit jo ?

    Jinak pochopil jsem to dobre - na jedno pc nacpu W.server a na druhe bud WIN2000 nebo XP (to jeste uvidim, patrne, ale XP) sesituju a muzu si hrat ? Jde me taky pak o to , zda tam pude moc vyuzit Active Directory a rada dalsicho, pri vyuzivani pristupu na sdilene slozky a tak.. proste vetsinu co to umi..
    W2000, W2003,... to je jako nebe a dudy. ale princip snad ano. To co maš bohatě bohatě stačí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. U jakého PC trávíte nejvíc času?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 12:58
  2. Hlasování: Který se vám líbí nejvíc
    Od Salamander v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 16-09-2009, 15:57
  3. Čím otestovat LCD?
    Od fanynek v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-08-2008, 21:52
  4. Čím otestovat 8GB RAM
    Od Aigor v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-08-2008, 16:53
  5. Co vás nejvíc fascinovalo v éře MS-DOSu?
    Od pavel_p v sekci Volná témata
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-04-2008, 22:14