Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Canon MP630 papir se po dobe rozmazava

British (50)|21.4.2009 17:15
ahoj lidi, mam problem s tiskem dokumentu.vcera vecer jsem si vytiskl dva listy a dnes v praci se mi stalo ze jsem prejel po textu prstem a text se rozmazal tak sem si vysusil ruku a zkusil jsem to jeste jednou a bylo to to stejny .... tisknu na papir xeroxcopy 80g/m2... myslite ze bude stacit snizit kvalitu tisku a uz se to nebude rozmazavat??? nebo to je papirem? nebo snad tiskarnou?coz doufam ze ne mam ji jen dva mesice... predem moc diky za odpovedi
Jiziii (796)|21.4.2009 20:03
Pokud tipuju správně a je to laserová tiskárna
tak je špatnej zapejkací válec -> podle tipu tiskárny vyměnit válec nebo celej toner
ale tohle by měli vzít v reklamaci
British (50)|21.4.2009 20:41
[QUOTE=Jiziii;241864]Pokud tipuju správně a je to laserová tiskárna
tak je špatnej zapejkací válec -> podle tipu tiskárny vyměnit válec nebo celej toner
ale tohle by měli vzít v reklamaci[/QUOTE]

nene je to inkoustova multi funkce takze to laser opravdu neni ,ale moc diky za odpoved mate nekdo dalsi napady co by mi mohlo pomoc???
grapherX (888)|21.4.2009 21:36
Sám mám doma MP610 a takový problém nemám. Na jakou kvalitu tisku tisknete? Zkoušel jste i jiné papíry? Je možné že špatně sají inkoust.
Jiziii (796)|21.4.2009 21:51
vzhledem k tomu že tisknete na XEROX papíry a ty jsou určeny pro laserové tiskárny tak tím pádem to bude s největší pravděpodobností papírem
British (50)|21.4.2009 22:41
[QUOTE=grapherX;241936]Sám mám doma MP610 a takový problém nemám. Na jakou kvalitu tisku tisknete? Zkoušel jste i jiné papíry? Je možné že špatně sají inkoust.[/QUOTE]

to me taky napadlo jenoze zrovna nemam moznoxt jinyho papiru musim pockat az do zitra do prace :-)
British (50)|21.4.2009 22:43
[QUOTE=British;241963]to me taky napadlo jenoze zrovna nemam moznoxt jinyho papiru musim pockat az do zitra do prace :-)[/QUOTE]
edit: taky si to myslim ,ze to bude tim.... urcite zitra vyzkousim a uvidime....
urcite dam vedet jak to dopadlo..... vsem moc diky za odpovedi:thumb
fanynek (2048)|21.4.2009 23:36
To víš, že to bude na 99,9% papírem.
Máme v rodině dvě Pixmy- MP 510 a 540 a jednu Pixmu 610 a běžně tiskneme na Kancelářský papír třídy A, SYMBIO GRAPHICS A4, 80g 210x297mm, fotky na
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a nikdy nebyl jediný problém se stálostí barev a kvalitou tisku.

Pravda je, že používáme originál cartridge Canon. Růčo jsem plnil jen jednou a po neustálých problémech s detekcí cartridgí a nefunkční detekcí hladiny inkoustu jsem je vyhodil a koupil origoš.
British (50)|21.4.2009 23:44
[QUOTE=fanynek;241977]To víš, že to bude na 99,9% papírem.
Máme v rodině dvě Pixmy- MP 510 a 540 a jednu Pixmu 610 a běžně tiskneme na Kancelářský papír třídy A, SYMBIO GRAPHICS A4, 80g 210x297mm, fotky na
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a nikdy nebyl jediný problém se stálostí barev a kvalitou tisku.

Pravda je, že používáme originál cartridge Canon. Růčo jsem plnil jen jednou a po neustálých problémech s detekcí cartridgí a nefunkční detekcí hladiny inkoustu jsem je vyhodil a koupil origoš.[/QUOTE]

mas pravdu asi to bude tim... zitra to pro jistotu zkusim na jiny papir... diky moc za nadhernou odpoved pridavam rep.body :D