ahoj potrebuji vybrat antivir do druheho pc na jednom mam avg(abslolutni spokojenost)ale premyslel jsem jestli nemam zkusit nejaky jiny chtel bych na 24 mnesicu a abytobyl internet security
ahoj potrebuji vybrat antivir do druheho pc na jednom mam avg(abslolutni spokojenost)ale premyslel jsem jestli nemam zkusit nejaky jiny chtel bych na 24 mnesicu a abytobyl internet security
to sem videl on chce free ja chci licenci
Tož si jí kup, co ti brání?
U Aviry je na rok, ale nevím proč bych to dělal, když PE verze placená je naprosto identická s HE Free - jde pouze o firemní politiku.
http://www.avira.com/en/products/index.html
Naposledy upraveno uživatelem StD: 24-04-2009 v 12:32
u esetu jsem viděl dvou letou linci v nabídce. Pokud jsi spokojen s AVG, tak jsi asi velmi slušný uživatel intenetu![]()
Kaspersky Internet Security ma taky dvouletou licenci, cena asi $110, muzu jedine doporucit..
zoidik-tim ji chtel rict ze avg je na ho*no?
slusny uzivatel internetuprave naopak avg mam od vanoc a od te doby pc 5 x zavirovany pc,ale avg to vzdy odviroval i rookity a podobny hnus
proc myslis ze avg je na ***********************************
ja vim prave proto mam antivir![]()
to ne ja ten program neshanim protoze mam vir ale kuli prevenci
tedi jako kdyby si se bal abys nechytl chripku tak proto budes brat vitamin c
Mozno by som to prirovnal k nepriestrelnej veste. Ze si ju niekto oblecie a potom necha na seba strielat s presvedcenim, ze na hlavu alebo ine casti tela snad nikto mierit nebude.
Prevencia je v tom, ze aj ked tu vestu mam, tak sa vyhybam miestam, kde sa striela.
[OT]ee - já beru (neustále a preventivně) vitamin A (tekutý pasterizovaný) i softwarový (Avira),ale především a hlavně nechodím tam, kde bych mohl něco chytnout, třeba do tramvaje, a hlavně tam, "kde se doopravdy střílí ostrými náboji", jak správně přirovnal EditorPO.[/OT]
Naposledy upraveno uživatelem StD: 25-04-2009 v 07:38