Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Kapacita

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    3

    Ahoj, mám takový problém, nainstaloval jsem si nově Windows Vista 64bit a po instalaci progrmů co normalně používám mi celkem celý disk C: zabíra kolem 40Gb a jak označím všechny složky i skryté, tak mi ukazuje že vše zabírá 25Gb, chtěl bych vědet odkud se vzalo těch 15Gb navíc. Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Použij Ccleaner a pročisti si počítač.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Použij Ccleaner a pročisti si počítač.
    Dulezite je znat pricinu. CCleaner sam o sobe nic neresi.

    http://www.svethardware.cz/forum/sho...hlight=stinove
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    3

    Máš pravdu nepomohlo, přičinu nevím, pač je to hned po aninstalování programů. nic jsem nedělal
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Juki Zobrazit příspěvek
    Máš pravdu nepomohlo, přičinu nevím, pač je to hned po aninstalování programů. nic jsem nedělal
    http://www.svethardware.cz/forum/sho...hlight=stinove
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    3

    Jo dík, aspoň teď už vím
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Řeším to tak, že průběžně vypnu a zas zapnu fci obnovení systém = smažou se body obnovy a je po problému. Najednou přibyde skoro 20GB na disku.
    Základ ovšem je, že víš, že máš OS naprosto v cajku a nebudeš ty BO potřebovat.

    Ale Coolova fičurka is very gut. . To bodne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    cool.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kapacita RAM modulu..pls help !!
    Od curtissek v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-10-2011, 18:10
  2. DDR2: větší kapacita x menší kapacita s dual channel?
    Od hw3_on v sekci Operační paměti
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-09-2010, 21:00
  3. DDR3: DDR III rozdielna kapacita
    Od mabuze v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2010, 15:23
  4. Problém s HDD u Notebooku ( kapacita HDD )
    Od imported_tomros v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 15-12-2009, 23:08
  5. Kapacita HDD
    Od sobtik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-01-2009, 13:47