Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Klávesnice

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    4

    DObre odpoledne, mam takovy problem, klavesnice se porad chova jako kdyby bylo porad zmacknute tlacitko "ctrl" , toznamena napr. kdyz chci presunout slozku na plose tak se nepresune nybrz zkopiruje (jelikoz je aktivni tlacitko "ctrl") nebo napr. kdyz chci psat nejaky text opet je aktivni "ctrl" to znamena ze se nic nepise , ale vyvolavaji se klavesove zkratky "ctrl + pismeno ktere pisu" ... zkousel sem preinstalaci ovladacu samozrejme bez vysledku ... je to na NTB Toshiba Satellite S40 starsi notebook ... nevim jestli je problem v SW nebo HW popr naky jiny .. neporadil by nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,050

    Nenateklo ti tam něco? Má normální zdvih?
    Já osobně bych to zkusil vyfoukat stl. vzduchem, nebo spíš rozebrat a pod tím zlobivým tlačítkem vyčistit.
    Ale jak říkám, mluvím za sebe. Třeba někdo ví víc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Nenateklo ti tam něco? Má normální zdvih?
    Já osobně bych to zkusil vyfoukat stl. vzduchem, nebo spíš rozebrat a pod tím zlobivým tlačítkem vyčistit.
    Ale jak říkám, mluvím za sebe. Třeba někdo ví víc.
    no prave ze ted sem zkousel znovu odebrat driver a system se chvili po restartu choval standardne, jenze po chvili sem opet restartoval a chyba s porad aktivni klavesou "ctrl" pretrvava, takze si myslim ze to pravdepodobne bude chyba systemova, ale absolutne me nenapada neco co by to mohlo vyresit ... diiky za vsechny rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Nepíšeš použitý OS, ale pokud jsou to Windows, zkusil bych chování s Live CD Linuxu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Ten nb má v sobě pořád baterii? Zkus jestli pomůže, když ho vypneš, odpojíš úplně ze zásuvky, vyndáš baterii, chvíli necháš (pár minut) a znova zapnout (buď i s baterií, nebo bez ní).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    IMHO todle bude hardwarová chyba. Nenalils do tý klávesnice něco?
    U notebooků jsou běžně vyjímatelný klávesnice - tak ji vyndej, vyluxuj, vyčisti....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Dojigiri Zobrazit příspěvek
    Ten nb má v sobě pořád baterii? Zkus jestli pomůže, když ho vypneš, odpojíš úplně ze zásuvky, vyndáš baterii, chvíli necháš (pár minut) a znova zapnout (buď i s baterií, nebo bez ní).
    nepomaha ani to, zacinam bejt zoufalej ...nechaapu to
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,050

    Zkusil jsi to už s tím Linuxem (Live CD), jak ti radil r34ktor?
    Stejně si myslím, že to bude problém s klávesou samotnou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    4

    jo tak problem byl zda se opravdu v ty klavese po te co sem ji rozebral a znovu slozil tak uz to obcas chodi tak jak ma, ale nevim jak tu klavesnici rozebrat celou, je to starsi NTB a hrabat se mi nak do toho nechce, kazdopadne dekuji za namety.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    to bude probušená klavesnice (zřejmě membrána)...nejhorší je, že většina klávesnic se dá odšroubovat zevnitř...
    já osobně bych se toho ale nebál, rozebral to a prohodil bych levý ctrl s pravym ctrl...
    někde dokonce prodávaj nový klávesy....i s membránou

    ...jedinej problém by mohl nastat, kdyby ta membrána byla v jednom kuse pro všechny klávesy, to bys ji musel vyměnit....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Klávesnice: Klávesnice pro wow
    Od pyriah v sekci Periferie
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-08-2013, 12:18
  2. fn klavesnice
    Od JURRY09 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-03-2013, 01:12
  3. Klavesnice
    Od DiaJee v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-09-2010, 13:48
  4. klavesnice
    Od sas v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-11-2009, 16:54
  5. Klavesnice na NB
    Od hl.hl v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 16:48