Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Notas HP530

Rudos (66)|26.4.2009 09:46
Dobrý den, doma jsem našel nějakou bezdrátovou myš tak jsem se ji rozhodl vyzkoušet připojil jsem ji do noptase hp530 s windows vista a nainstaloval jsem ovladače myši, na konci instalace mě pc vyzval jk retartu tak sem dal že ano, ale při restartu se to seklo tak jsem to restartoval na tvrdo. Po spuštění pc mi nešla jak integrovaná myš a klávesnice tak ani ta bezdrátová myš, nic nepomohlo tak jsem se začal hrabat do Biosu :-D ale to volbě resetup bios se mi nespouští ani operační systém. Můj dotaz zní jesli se tento problém obejde bez přeinstalace windowsů nebo lze dějak vyřešit. Děkuji
kevin00 (10238)|26.4.2009 09:49
Začal bych nastavením bootu z HDD, zakaž USB Legacy Mode a pokus se spustit. Pokud nelze, pokus se nabootovat v nouzovém režimu, odinstalovat myšku a případně reinstalovat ovladače NB. Pokud ani toto nepomůže, můžeš zkusit opravnou instalaci Win Vista.
Rudos (66)|26.4.2009 13:43
JJ díky zkusim to.
Rudos (66)|29.4.2009 07:17
Dobrý den, další probém takže jsem se rozhodl přeinstalovat toho notase tak jsem tam šoup cd windows xp načítalase instalace ale pak když jsem dal nainstalovat wokna tak to vždy napíše že nemám připojené pevné disky. Tak jsem zkusil vymazat hdd přes HP Disk Sanitizer ale stejně to furt píše tu hlášku prosím o radu jak naistalovat win xp home edition. Děkuj
kevin00 (10238)|29.4.2009 07:29
Buď musíš do instalace WinXP pomocí nLite zaintegrovat SATA drivery nebo si musíš zapnout v BIOSu pro SATA disk emulaci IDE

EDIT:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]