Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 66

Téma: jak zprovoznit pc?

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Pokud máš 22" monitor, tak jeho rozlišení jest 1680 x 1050. Snížit ho můžeš, ale bude to vypadat ... no vyzkoušej uvidíš sama Máš zaplé vyhlazování písma Clear Type ?
    Hra se restartuje po nainstalování nebo po spuštění ? Ovladače grafické karty jsou korektně nainstalovány ? Psala jsi, že s nimi byl nějaký problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    To vyhlazování asi zaplé nemám. Hra se restartuje po spuštění, nebo se pc sekne a musim ho restartovat sama.. Snad jsou nainstalovány korektně.. všechno je nově zakoupené a nainstalované tak jak má být, nebo to mam zkusit přeinstalovat? No nesnížím, vzala jsem si hold brýle :-D.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Citace Původně odesláno od Rezina Zobrazit příspěvek
    ... vzala jsem si hold brýle :-D.
    Z toho si nic nedělej, také nosí brýle, když koukám do monitoru

    Podívej se do Správce zařízení, jestli tam není nějaký otazník. Zkus spustit FurMark (Stability Test s logováním teploty) - sleduj, zda-li "chlupatá kobliha" vypadá nezdeformovaně, teplota by neměla překročit 90 - 100 °C. Po nějaké době se ustálí na určité hodnotě (u mé GTX 260 je to cca 76 - 78 °C).
    Zapnutí Clear Type: Nápoověda Microsoft Windows
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Mam XP ,takže tam to vyhlazování asi nepůjde. No tak se to seklo i u toho FurMarku, najelo 37procent a zasekl se pc, rada? - přeinstalovat grafiku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    I WinXP mají vyhlazování ClearType. Bohužel jsem na NB, kde mám Win7. Ale myslím, že to je: pravé myšítko na ploše ? Vlastnosti ? Plocha ? Upřesnit nebo Efekty či jak to tam je ... mělo by tam být rozbalovací menu a tam se dá vybrat vyhlazování písma
    Odinstaluj ovladače grafické karty, v Nouzovém režimu odstraň zbytky ovladačů pomocí Driver Sweeperu, nainstaluj ovladače aktuální - 182.50. Poté test opakuj.

    EDIT: podpis upraven, ale neuložen, je tam zase 2 x 2MB
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 01-05-2009 v 11:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Hmm, tak uvidíme, za chvilku se ozvu jak to dopadlo.. jj, podpis upraven
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Tak písmo mam, je mnohem lepší, děkuji, s tou grafikou mm. Taky musim nějaký oběd vytvořit.. zatim díky moc

    podpis již snad správně :-)
    Naposledy upraveno uživatelem Rezina: 01-05-2009 v 11:58 Důvod: Edit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Jasný ... dobrou chuť
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Ehm, nějak si nejsem jistá, co a jak odstranit z toho Driver Sweeperu. Všechno co tam je tz. NVIDIA -Display, Nvidia - Chipset... atd?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Zaškrtni NVIDIA - Display a dej Analyzovat a poté Odstranit
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Nic jako analyzovat tam nemam.. :-D to je sranda, se do toho úplně zahrabu, až to celý nepůjde hihi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Spustíš Driver Sweeper a úplně dole nalevo je tlačítko Analyzovat a napravo Vyčistit
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Tak takhle dopadl test..
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Vypadala "chlupatá kobliha" jako "chlupatá kobliha" po celou dobu testu ? Co se týká zobrazených FPS vypadá to dobře. Průměr 69 FPS je hezké. Jestli se počítač nějak nekousal či nesekal mohlo by být vše v pořádku. Pokud zaškrtneš možnost Stability test vlevo a Log GPU Temperature vpravo, test poběží dokud jej nezrušíš. Je to dobré, aby jsi zjistila jestli se Ti grafická karta nepřehřívá. Je dobré ještě upravit rozlišení a nastavit MSAA na 8x Teplota grafické karty by neměla překročit 90 °C.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Jo chlupatka vypadala po celou dobu dobře.. Při spuštění her už je to ok, už se neseká ani hra ani PC. Stability test v pořádku max teplota 86. Takže by to mělo být ok, děkuju moc za radu, je vidět že se v tom vyznáš a umíš poradit. Kdyby něco, budu se obracet na tebe - díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak zprovoznit virtualizaci VT-x ?
    Od petrmet v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-08-2014, 23:24
  2. DVD-RAM jak zprovoznit
    Od grapherX v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 23-02-2011, 20:19
  3. Nelze zprovoznit ?
    Od 66petr v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-02-2011, 16:53
  4. DDR2: Jak zprovoznit dual channel 8GB ram ?
    Od korman v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 14:26
  5. Jak mám zprovoznit CoolNQuiet?
    Od kirby16 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 29-05-2007, 08:39