Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 66

Téma: jak zprovoznit pc?

  1. #46
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    No nic, já jen že to mam trochu jinak řešené, ale takhle to vypadá... takže to automaticky asi odškrtnu, že?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Untitled 1.jpg 
Zobrazení: 129 
Velikost: 120.5 KB 
ID: 10731  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Ano, položku Automaticky restartovat odškrtni
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    No tak momentálně hrál manjel hru asi tak hoďku a ok, tak uvidíme ještě zítra, zkusím ten test... zatim dík, moc jsi mi pomohl..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Není zač
    Kdyby náhodou byla BSOD, vyfoť ji nebo opiš kód chyby (0x00...xx) + čeho se BSOD týká (text v horní část obrazovky a v dolní části obrazovky).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Ahoj, jelikož se pc pořád sekal, tak jsem zformátovala HDD a znovu instalovala windowsy.. pak jsem vložila instalační cd co bylo k základ. desce - a při instalaci se to přerušilo a pc se restartoval.. tak jsem všechny komponenty z pc zase odinstalovala a jela jsem postupně.. zjistila jsem že to nastalo při instalaci komponentu Realtek HD Audio Driver-kdy vyskočila hláška tento hardwear nebude pracovat správně. Tak jsem ho tedy nenainstalovala... mohlo toto být příčina předchozích problémů? Jo a také je k něčemu důležitý Xpress Recover 2?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Během instalace ovladačů pro motherboard Gigabyte z přiloženého CD (zvolena Automatická instalace) se počítač samovolně restartuje. Po najetí Windows instalace automaticky pokračuje (je důležité zrušit Automatické hledání ovladačů pro nový hardware Windows). Poté musíš restartovat Windows již manuálně. Samozřejmě veškeré utility Gigabyte nepotřebuješ (@BIOS, Xpres Recover, apod.), důležité jsou pouze drivery (chipset, zvuk, procesor, apod).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Rezina Zobrazit příspěvek
    .. zjistila jsem že to nastalo při instalaci komponentu Realtek HD Audio Driver-kdy vyskočila hláška tento hardwear nebude pracovat správně.
    U GB desek býval (nevím jak teď) při instalaci ovladačů MB problém s Azalia kodekem v BIOSu.

    Nevím, jestli ho tvoje deska taky má, ale jestli ho v BIOSu najdeš, tak ho vypni. Pak nainstaluj ovladače z instalačního CD (mělo by to normálně proběhnout bez chyb) a pak ten Azalia kodek zas v BIOSu zapni.... třeba to pomůže.

    Já to měl u svý P35 stejný

    Nebo zkus prostě před instalací vypnout zvukovku (nějaký Onboard Audio nebo tak nějak) a pak zas zapnout....
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 04-05-2009 v 20:20
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Nejedna se o XP SP3? V tom pripade existuje opraveny KBneco prave pro Realteky... Uz nekolikrat jsem daval odkaz, ale ted ho nemuzu najit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Nejedna se o XP SP3? V tom pripade existuje opraveny KBneco prave pro Realteky... Uz nekolikrat jsem daval odkaz, ale ted ho nemuzu najit
    Osobně vím, jen o opravném patchi, který opravuje chybu při startu Win - hláška upozorňující na chybu při spouštění Rthdcpl.exe nebo chybu odkazující na soubor s příponou DLL či chybu souboru Hhctrl.ocx - odkaz zde

    EDIT:
    Nedávno jsem tento motherboard dával do sestavy a instalace byla bez problémů. Instaloval jsem ovšem ovladače manuálně a po každé jsem restatoval.
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 04-05-2009 v 20:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    instalovala jsem to znovu, manuálně, a na podruhé to šlo již bez problému.. jo a to Start\spustit\... tam se zas objevilo po spuštění to u s tim čtverečkem tak jsem to dala zakázat... mimochod... není někdo z vás někde od Loun? protože se z toho asi zblázním, furt něco..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Citace Původně odesláno od Rezina Zobrazit příspěvek
    instalovala jsem to znovu, manuálně, a na podruhé to šlo již bez problému.. jo a to Start\spustit\... tam se zas objevilo po spuštění to u s tim čtverečkem tak jsem to dala zakázat... mimochod... není někdo z vás někde od Loun? protože se z toho asi zblázním, furt něco..
    Hmm, docela by mě zajímalo, co je "čtvereček" za program. Když znovu spustíš msconfig, napravo je cesta (C:\xxxx\xxxxx ....), opiš to. Uvidíme na co to odkazuje.

    Louny nejsou asi u Ústí nad Labem
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    No to je kousek tak cca 50km.. přikládám foto..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: foto.JPG 
Zobrazení: 121 
Velikost: 64.3 KB 
ID: 10749  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Citace Původně odesláno od Rezina Zobrazit příspěvek
    No to je kousek tak cca 50km.. přikládám foto..
    Mohla by jsi prosím opsat položku Umístění celou, není vidět celý řádek, děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    končí to Run
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak zprovoznit virtualizaci VT-x ?
    Od petrmet v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-08-2014, 23:24
  2. DVD-RAM jak zprovoznit
    Od grapherX v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 23-02-2011, 20:19
  3. Nelze zprovoznit ?
    Od 66petr v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-02-2011, 16:53
  4. DDR2: Jak zprovoznit dual channel 8GB ram ?
    Od korman v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 14:26
  5. Jak mám zprovoznit CoolNQuiet?
    Od kirby16 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 29-05-2007, 08:39