No nic, já jen že to mam trochu jinak řešené, ale takhle to vypadá... takže to automaticky asi odškrtnu, že?
No nic, já jen že to mam trochu jinak řešené, ale takhle to vypadá... takže to automaticky asi odškrtnu, že?
Ano, položku Automaticky restartovat odškrtni![]()
No tak momentálně hrál manjel hru asi tak hoďku a ok, tak uvidíme ještě zítra, zkusím ten test... zatim dík, moc jsi mi pomohl..
Není zač
Kdyby náhodou byla BSOD, vyfoť ji nebo opiš kód chyby (0x00...xx) + čeho se BSOD týká (text v horní část obrazovky a v dolní části obrazovky).
Ahoj, jelikož se pc pořád sekal, tak jsem zformátovala HDD a znovu instalovala windowsy.. pak jsem vložila instalační cd co bylo k základ. desce - a při instalaci se to přerušilo a pc se restartoval.. tak jsem všechny komponenty z pc zase odinstalovala a jela jsem postupně.. zjistila jsem že to nastalo při instalaci komponentu Realtek HD Audio Driver-kdy vyskočila hláška tento hardwear nebude pracovat správně. Tak jsem ho tedy nenainstalovala... mohlo toto být příčina předchozích problémů? Jo a také je k něčemu důležitý Xpress Recover 2?
Během instalace ovladačů pro motherboard Gigabyte z přiloženého CD (zvolena Automatická instalace) se počítač samovolně restartuje. Po najetí Windows instalace automaticky pokračuje (je důležité zrušit Automatické hledání ovladačů pro nový hardware Windows). Poté musíš restartovat Windows již manuálně. Samozřejmě veškeré utility Gigabyte nepotřebuješ (@BIOS, Xpres Recover, apod.), důležité jsou pouze drivery (chipset, zvuk, procesor, apod).
U GB desek býval (nevím jak teď) při instalaci ovladačů MB problém s Azalia kodekem v BIOSu.
Nevím, jestli ho tvoje deska taky má, ale jestli ho v BIOSu najdeš, tak ho vypni. Pak nainstaluj ovladače z instalačního CD (mělo by to normálně proběhnout bez chyb) a pak ten Azalia kodek zas v BIOSu zapni.... třeba to pomůže.
Já to měl u svý P35 stejný
Nebo zkus prostě před instalací vypnout zvukovku (nějaký Onboard Audio nebo tak nějak) a pak zas zapnout....
Naposledy upraveno uživatelem husky14: 04-05-2009 v 20:20
Nejedna se o XP SP3? V tom pripade existuje opraveny KBneco prave pro Realteky... Uz nekolikrat jsem daval odkaz, ale ted ho nemuzu najit![]()
Osobně vím, jen o opravném patchi, který opravuje chybu při startu Win - hláška upozorňující na chybu při spouštění Rthdcpl.exe nebo chybu odkazující na soubor s příponou DLL či chybu souboru Hhctrl.ocx - odkaz zde
EDIT:
Nedávno jsem tento motherboard dával do sestavy a instalace byla bez problémů. Instaloval jsem ovšem ovladače manuálně a po každé jsem restatoval.
Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 04-05-2009 v 20:15
instalovala jsem to znovu, manuálně, a na podruhé to šlo již bez problému.. jo a to Start\spustit\... tam se zas objevilo po spuštění to u s tim čtverečkem tak jsem to dala zakázat... mimochod... není někdo z vás někde od Loun? protože se z toho asi zblázním, furt něco..
No to je kousek tak cca 50km.. přikládám foto..
končí to Run