Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 66

Téma: jak zprovoznit pc?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Potřebuji radu, tak jsem si to nové pc pěkně sestavila, a dál se nemůžu dostat. Přes bios dam že má bootovat z cd protože op.sys mam na cd. Po ukončení biosu se cd rozfrčí a pak nic. Mam ještě něco provést v biosu? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Nepíše to pri štarte: Press any key to boot cd/dvd ?

    Napíše to vôbec niečo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    No napíše to boot from cd nebo tak něco, ale nic se neděje..
    jak jsem psala, cd se rozjede a pak nic nepokračuje nic nenaskočí, stránka zůstane stejná..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Je to CD v poriadku? Je vôbec bootovateľné?

    Je v biose rozpoznaná cd/dvd mechanika aj hdd?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    1. Je cd stopro bootovaci?
    2. Disk nebo disky jsou v biosu normalne videt?
    3. O jake pc se jedna?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Ještě by možná nebylo od věci zmínit jaký OS se pokoušíš nainstalovat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Pokouším se instalovat XP na starym pc v pohodě,cd je bootovací. Zákl. deska je Gigabyte MA790X-UD4, proc. AMD PheonomX4 920. Já jestli nemám něco špatně zadaný v biosu, prioritní má být HDD ne? a první bootovaní z cd...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Prosím o pomoc, mám to spuštěné, kdo je on-line.. děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    A vidí BIOS HDD?

    Jen mě napadá, není tam problém s módem IDE/AHCI? Já musel na svojí P35 instalovat systém na IDE, a AHCI módem ani prd.... i když i tak se instalace z CD normálně spustila
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Tak jsem zkusila cd od souseda, a vypadá to že to jede.... takže moje cd zřejmě bylo poškozené.... tak díky moc všm zúčastněným... ,
    Naposledy upraveno uživatelem Rezina: 30-04-2009 v 11:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Pro změnu se mi to po 10minutách běhu seká... ach jo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Sekání je "stálé" nebo po nějaké době ustane ? Ovladače máš všechny nainstalované korektně ? Ve Správci zařízení není nějaký vykřičník/otazník ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Bylo to písmem, který jsem změnila... totiž nějak se mi nelíbí vzhled na monitoru, zvětšila jsem si písmo přes EXPER Tool a asi se to kvůli tomu sekalo. Mam nějaký malý písmena totiž a dokud jsem neinstalovala grafiku Gainward GTX260 tak byl vzhled lepší, monitor mam samsung 22" rozlišení 1680x1050
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Malá písmena ? V rozlišení 1680 x 1050 budou písmena menší než při např. 1024 x 768. Kde jsou malá písmena - na ploše, v textovém editoru ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    72

    Všude jsou malá písmena, mam teda změnit rozlišení? Jo a ještě mam zas další problém.. asi se to začne pěkně nabalovat, ať nainstaluju jakoukoliv hru (starší) - např. Wolfenstein, Max Payne tak se počítač restartuje..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak zprovoznit virtualizaci VT-x ?
    Od petrmet v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-08-2014, 23:24
  2. DVD-RAM jak zprovoznit
    Od grapherX v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 23-02-2011, 20:19
  3. Nelze zprovoznit ?
    Od 66petr v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-02-2011, 16:53
  4. DDR2: Jak zprovoznit dual channel 8GB ram ?
    Od korman v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 14:26
  5. Jak mám zprovoznit CoolNQuiet?
    Od kirby16 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 29-05-2007, 08:39