Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: Problem s nahravanim zvuku

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Zkus zapojit mikrofon dozadu - tam by nemel byt zvuk nicim rusen (resp. temer nicim - u me tam neco slysim, ale mam sluchatka s 116dB citlivosti...). V prednich panelech byvaji ruchy u mene kvalitnejsich/nestinenych kabelu/kejsu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    fg fg je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    11

    Co je to "pripojit mikrofon do zadu"? Ja to zkousel pripojovat i do jinych konektoru, ale u tech mi zvukovka hlasila, ze mam mikrofon pripojen do spatny zdirky a zvuk s nim nahravat vubec nesel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    fg fg je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    11

    Aha, ty jsi asi myslel do zadni casti kompu. Tam jsem ho celou dobu mel. Zkousel jsem ho davat i dopredu (ale vepredu mi mikrofon nebere nic vic nez bzuceni).
    Zkousel jsem i vypojit repraky (v nichz se mi vlastne taky ozyva pri vyssi hlasitosti bzuceni), ale zadny rozdil.
    Naposledy upraveno uživatelem fg: 02-05-2009 v 22:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Máš zapnutej Auto-Sensing? Ta SoundMAX karta ho myslím má, mám taky jednu desku od ASUS se soundmax integrovanou kartou. To je takový to, jak se tě vždycky při zapojení něčeho ptá, co jsi do konektoru zapojil, a je tam políčko, kdy se dá autosensing vypnout (aby se už příště neptal). Si tak matně vzpomínám, že když jsem si s tim dřív hrál, jsem si to vypnul (protože je to hrozně otravný) a pak mi to nenahrávalo nic z mikrofonu. Tj. muselo to bejt zapnutý, aby to nějak zdetekoval a mikrofon se povolil. Pokud to máš vypnutý, zkus to znova zapnout (je to někde v ovládacím panelu zvukovky), aby se ptal co je zapojeno. A pak ten mikrofon zapojit až při zapnutým počítači (naběhlých Windows), aby se zeptal, a potvrdit, že se zapojil mikrofon, jestli se to tím nespraví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Pokud si spravne vzpominam tak jack-sensing i kalibrace mikrofonu se provadi pres ten SoundMax panel (v XPckach to vypada strasne - jako hifi vez) - kliknout na kladivko (Preferences) > posledni "karata" > Enable AudioESP. Tusim ze je tam i Audio Wizard kde se nastavujou vystupy a kalibruje mikrofon... VSECHNO JE TO POPSANO V MANUALU - pacit z tebe typ desky uz dale nehodlam
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    fg fg je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    11

    Jo, tohle mam zapnuty.
    No ja bych ti rad ten typ desky sdelil, kdybych vedel, kde ho mam zjistit. V manualu opravdu nic krome oznaceni "Asus P5B" opravdu nic nevidim.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-10-2014, 07:26
  2. Ovladače: Vista-SoundMax BlackHawk-problém s ovladačem zvuku
    Od Rodriguez v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-02-2009, 21:12
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-10-2008, 10:06
  4. Problém s nahráváním u Panasonic DMR-EH55
    Od Cermy v sekci Video a TV
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-01-2008, 22:01