Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Ovladace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    zdravim, potreubuji poradit s ovladaci techto zarizeni... http://img.nahrejto.eu/users/public/...oblemyg100.bmp
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Napiš k jakému hardwaru se ovladače vztahují a OS, pro který ovladače hledáš
    IMHO přijde mi, že Ti chybí ovladač chipsetu motherboardu

    EDIT: Můžeš zkusit toto:
    LAN Controller
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 02-05-2009 v 12:02
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    5.10 jsou dost stary, ja bych te odkazal na http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us - vyber chipset MB (zrejme mas nF750/780) a OS - ovladace na LANku jsou soucasti ovladacu pro chipset
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    tady je cela vybava meho pc prosim pomozte... bez toho se nemuzu pripojit k netu
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    A pro jaký OS ovladače hledáš ? Bohužel se mi rozbila křišťálová koule
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Tu si môžeš vybrať ...

    mimochodom je to prvý odkaz v googli po zadaní Compaq Presario CQ60
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    na xp professional... hey jako to snad nikde neni...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    A položka Microsoft Windows XP je co ... Jinak XP Pro tam je také

    Nebo otoč NB a napiš kompletní označení (HP Presario CQ60 - xxxx)
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 04-05-2009 v 15:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    compaq presario cq60-125 eo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Zdá sa že budeš musieť stiahnuť HP Software update z tej istej stránky.

    Hádam to vyrieši tvoje problémy. Aj mňa dosť prekvapila neprítomnosť normálnych ovládačov na ich stránke
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    pomoci tohodle uz sem to zkousel a vubec to nejde..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Podľa všetkého ntb je postavený na chipsete nForce730i-GeForce8300/8200 ...
    Vyskúšaj ovládače z nVidie
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    17

    hey diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od Parecek Zobrazit příspěvek
    hey diky moc
    takže pomohlo to?
    Odpovídat lze po přihlášení