Odinstalace hry
Ahoj.Vyskytl se mi menší problémek.Hry se běžně instalují do programfiles na c: Ale bohužel se mi podařilo je nainstalovat do programfiles(86).Když ji chci odinstalovat tak mi to nejde protože se mi na odinstalaci zobrazí pouze to co je nainstalované ve složce programfiles.Jak to mám dostat ven?Má se to natvrdo vymazat?Připomínám že mám systém Vista 64bit. verze
Před pár minutama jsem tohle dělal na svým PC. Odinstalátor tvrdošijně oznamoval chbějící knihovnu potřebnou k odinstalaci a i když tam byla, nebo jsem ji znovu nakopíroval.
Takže jsem natvrdo vymazal všechny složky z adresáře hry, (pozálohoval savy), vlezl do registru a v sekci HKEY_CURRENT_USER a HKEY_LOCAL_MACHINE v podsekci "Software" vymyzal ručně vše, co patřilo té hře (název toho souboru klíče je stejný, jako měl ten adresář hry ve filesích).
Potom jen vyčistil CCleanerem data i registry a bylo.
Takže jsem natvrdo vymazal všechny složky z adresáře hry, (pozálohoval savy), vlezl do registru a v sekci HKEY_CURRENT_USER a HKEY_LOCAL_MACHINE v podsekci "Software" vymyzal ručně vše, co patřilo té hře (název toho souboru klíče je stejný, jako měl ten adresář hry ve filesích).
Potom jen vyčistil CCleanerem data i registry a bylo.
Revo Uninstaller - možná by pomohl odstranit vše z registrů a pevného disku (i s poškozeným instalátorem)