Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 81

Téma: Jak na video ze hry?

  1. #46
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Mne to fakt pripada, ze kazdy z nas to vidi v inej kvalite. Ako keby to islo z YT v roznych kvalitach
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Mno ja na normalni kvalitu nekoukam (nemam potrebu - muzu si pustit lepsi) , rovnou poustim HD takze ja bych to klidne resil linkovani na HD. Vetsinou to jsou kratky videa kolem minuty takze to nikoho nezabije. Jinak koukam na druhym monitoru (crt, eizo) na kterym si nastavim 1280x720 abych to videl 1:1 a zda se mi, ze to prvni (H.264) je hezci nez xvid, jeste hezci je ten s blurem

    Kdyz zkonvertuju video PocketDivxEncoderem do DivXu tak je hodne cisty, hodne maly, ale chybi mu krapet zelena barva. Po upnuti na YT se vic rozkostkuje ale porad je to jaks-taks (HD, normalni kvalita je nekoukatelna)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Ked len ukladas replay do videa, tak to moze hodit priamo do DivX, nie? A ked to strihas v externom editore, tak to tiez mozes ukladat priamo do DivX. Preco este raz cez konvertor? Preto to ubera na kvalite, lebo je druhy krat kodovane.

    A dalsi poznatok, co som zistil. YT podporuje len videa s CBR, nie VBR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ne, to si me asi spatne pochopil. Myslel jsem to ulozit do bezztratoveho .avi a to .avi pak prevest pomoci PDE do DivXu a nasledne nahrat na YT. Sice nevim proc, ale z PDE mi ten DivX pripada lepsi nez z TM

    edit: Ted mi z TM vylezlo 4GB video a na zacatku jsou v nem nejaky chyby...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Aha,jasne. Ja ale ked to ukladam z TM do bezstratoveho videa, tak mi to nechce prehrat, ani zobrat iny program.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Tak me to normalne prehraje treba WMP/Winamp, ale tohle video se evidentne nejak nepovedlo (v prvni chvili jsem myslel ze to ma limit 4GB pac to bylo na bajt presne). Ale zaznamenal jsem tez problem se zvukem, resp. zvuk zadny nebyl a to uz v predchozim na YT (to jsem svadel na zaroven spusteny fraps). Asi se to bude muset udelat frapsem nebo na 2x (jednou vide, podruhy zvuk) a bud vyuzit audio swap na YT nebo sestrihat v nejakym programu (momentalne nemam nainstalovany nic co by podporovalo HD video)

    edit:
    Dalsi YouTube "hack" ktery umozni prehrat video v plnem okne prohlizece:

    Do adresy staci pripsat _popup za youtube.com/watch

    http://www.youtube.com/watch_popup?v=bDV38aPRQpc
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 28-05-2009 v 11:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Vsimol som si, ze vsetky videa priamo z TM maju nejaku chybu. Ked video otvorim v GSpot, tak to tam vypise. Vacsinou nadbytocne bajty na konci.

    Este to skusim cez ffdshow, tam je tiez moznost nekomprimovaneho videa.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Este to skusim cez ffdshow, tam je tiez moznost nekomprimovaneho videa.
    Myslis primo enkodovat pres FFDShow? Tak to bych ocenil uplne nejvic - daly by se delat bar. korekce, sharpen apod., bohuzel ja nemam ffdshow v nabidce enkoderu mam pouze filtr pro prehravani...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Nainstaluj si K-Lite Mega Codec Pack (v4.8.5), je tam skoro vsetko a este ti to opravi problemy a bordel v kodekoch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    OK, vecer zkusim. V kodekach bordel nemam, prehravam vsechno a prave s nejakym mega-packem jsem tenkrat systemu ustedril posledni ranu tak doufam ze to za ten risk bude stat. Jak je to s tim zvukem, je to vlastnost TM nebo jenom zalezi na pouzitem kodeku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Ja tiez nemam zvuk vo vyslednom videu, ale neriesim to, aj ked v niektorych momentoch by to bol pekny efekt do videa
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    ...než to rozbiju....

    EDIT: chystám se to pořešit, až se k tomu dostanu...
    Tak som hladal nejake riesenie a vyzera to, ze problem spociva v pouzitom HW a samotnej TM. TM totiz nedokaze pouzit zaroven audio input a output u zvukovych kariet, ktore su v systeme ako jedno zariadenie. To znamena, ze sice prehrava, ale na vstupe ma ticho.

    Pozrite sa do konfiguratora TM, v sekcii audio mate moznost zvolit audio zariadenie. Ak mate k dispozicii samostatne output a input, tak pre normalnu hru mate nastavene OUTPUT (inak by ste nic nepoculi). Pri ukladani videa vsak nastavte INPUT. Pri ukladani videa nebudete nic pocut, ale audio sa nahra spolu s videom.

    Mozno by stacilo, ak mate v PC este jednu zvukovku. Jedna by bola nastavena na prehravanie a druha na nahravanie.

    Je tu aj softwarove riesenie. Pomocou programu Free Audio Recorder alebo Audio Recorder mozete ukladat zvuk, ktory pocujete na vystupe zvukovky, priamo na HDD. Potom v strihovom editore mozete toto audio spojit s videom.
    Dalsi soft Virtual Audio Cable, vam vytvori virtualne audio zariadenia, ktore mozete medzi sebou prepajat. Nie je ale free a neskusal som to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Tak som hladal nejake riesenie a vyzera to, ze problem spociva v pouzitom HW a samotnej TM. TM totiz nedokaze pouzit zaroven audio input a output u zvukovych kariet, ktore su v systeme ako jedno zariadenie. To znamena, ze sice prehrava, ale na vstupe ma ticho.

    Pozrite sa do konfiguratora TM, v sekcii audio mate moznost zvolit audio zariadenie. Ak mate k dispozicii samostatne output a input, tak pre normalnu hru mate nastavene OUTPUT (inak by ste nic nepoculi). Pri ukladani videa vsak nastavte INPUT. Pri ukladani videa nebudete nic pocut, ale audio sa nahra spolu s videom.

    Mozno by stacilo, ak mate v PC este jednu zvukovku. Jedna by bola nastavena na prehravanie a druha na nahravanie.

    Je tu aj softwarove riesenie. Pomocou programu Free Audio Recorder alebo Audio Recorder mozete ukladat zvuk, ktory pocujete na vystupe zvukovky, priamo na HDD. Potom v strihovom editore mozete toto audio spojit s videom.
    Dalsi soft Virtual Audio Cable, vam vytvori virtualne audio zariadenia, ktore mozete medzi sebou prepajat. Nie je ale free a neskusal som to.
    V příloze je screen mého nastavení zvuku. Teď jsem ještě dovyzkoušel třetí možnost se stále stejným výsledkem - nic. VLC ukazuje, že zvuková stopa tam je, ale.....
    Zvuk samozřejmě můžu přidat později a už jsem to i dělal. Chtěl bych ale vykoumat, jak ho tam dostat přímo v TMF. Ta možnost tam evidentně je...
    Citace Původně odesláno od Kirk1 Zobrazit příspěvek
    No ja som mal s tým tiež problémy tiež mi to vypisovalo že tam už niečo existuje a nakoniec to bolo v tom obrázku čo som tam dával pretože som ho mal pomenovaný "Slovakia" a že to skusim a zmenil som nazov (myslím ten obr. co tam sťahuješ zo svojho PC) ina na "Slo" alebo tak nejako proste skus zmeniť názov obrázku trebars na "aspohqrghrhgehgqh" a skus to znovu
    To mi ho teda vyndej! To je mimo chápání! Už včera jsem zkoušel přejmenovávat soubor z is.jpg na vlajka.jpg a nic, furt error. Teď jsem jen pokusně přejmenoval na lajka.jpg a najednou to běhá . Tak díky za rady a já jedu do Bohnic....


    EDIT: teď jsem zkoušel fotit s 8xAA a bez AA a nenašel jsem rozdíl...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: zvuk.png 
Zobrazení: 85 
Velikost: 18.0 KB 
ID: 11109  
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 29-05-2009 v 12:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Deee-aNe, mas jeden z pripadov, ked vies pouzit len output. Takze mas dve moznosti. Bud pouzijes soft na ulozenie zvuku na HDD, alebo ten na emulaciu virtualnych kablov.

    Este mi napadlo, co tak pouzit obycajny prepojovaci kablik a pri vytvarani videa prepojit output s inputom (asi line-in).

    Zvuk vo videu mas, ale je to nahrane ticho. Ako som uz pisal, TM nevie v jednom momente pouzit output aj input sucasne. Ked mas v systeme audiozariadenie, ktore sa softwarovo javi ako input a output samostatne, tak sa to da oblbnut nastavenim inputu pri ukladani videa.

    Ja to mam momentalne na NTB takto
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: audio 01.PNG 
Zobrazení: 70 
Velikost: 14.3 KB 
ID: 11110  
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 29-05-2009 v 13:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Tak ja tam mam pro zmenu taky neco jinyho
    Mozna to bude tim, ze Realtek neumi ASIO, ale jeste me napadlo zapnout "Nezavisla sluchatka" a tim ziskate dalsi zvukovku a na tu to pak v TM prepnout - nezkousel jsem...

    @Deee: Myslis tim tagem avatar? S tim jsem mel stejny problem. V TM jsem pak vybral "vlajku", smazal v Dokumenty\TrackMania\Skins\Avatars\ muj obrazek a zkusil znova - maka to, ale na screenshotech co jsem daval vys mam stale otaznik
    Jeste k tem screenshotum - nefotis auto ve vyskoku kde neni stin tak znat (ikdyz ve vystinovani auta je taky dost rozdil)?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: TMSound.png 
Zobrazení: 90 
Velikost: 55.3 KB 
ID: 11111  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC hry/video
    Od SkyVessel v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 24-11-2010, 23:26
  2. MKV video - na DVD -R DL
    Od hovnar v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-08-2010, 07:07
  3. s-video
    Od Marekdv v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 13:47
  4. Video z her
    Od )aguar v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 23:11
  5. video z VHS do PC
    Od puck v sekci Volná témata
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-08-2008, 14:50