Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Nenačítají se stránky kromě google.com a pár dalších

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    13

    Zdravim,
    mam velmi kuriozni problem řekl bych. Přes wifi se připojuji na síť, všechno proběhne v pořádku. Otevřu internet, ale nezobrazí se mi žádná stránka, kromě google.com (funguje hledání, fungují jazykové nástroje atd atd..) a deník.cz. To jsou jediné 2 weby, které jsem objevil že běží. U jiných stránek mi FF napíše: "byl nalezen webový server - čekám".... a nic. Zvláštní je, že i ty stránky, které se mi nenačtou si normálně přes cmd.exe pingnu. Zkoušel jsem různé prohlížeče, ale je to pořád stejné. Perlička na závěr: pod win xp to nedělá. Z toho usuzuji, že mi to vista někde blokuje. Zavirovaný systém nemám, protože to nejde ani na úplně čisté instalaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,226

    Dej sem výpis z HijackThis
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Dej sem výpis z HijackThis
    na výpisu nic neuvidíš, protože je to čiště nainstalovaný systém. Dám ruku do ohně za to, že tam není nic ani blížící-se viru a podobné havěti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Dival jsi se sem? http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=33718
    At se nemusime opakovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    13

    dival. Este upřesněni: nedostanu se ani do administrace routeru (https://172.16....), což funguje taky jenom pod xp. Je potřeba dodat, že když se připojim na nějaky free ap, tak mi internet běží i pod vistou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Spusť Příkazový řádek s administrátorským oprávněním, zadej
    Kód:
    netsh interface tcp set global autotuning=disabled
    a potvrď. Restartuj. Pomohlo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Spusť Příkazový řádek s administrátorským oprávněním, zadej
    Kód:
    netsh interface tcp set global autotuning=disabled
    a potvrď. Restartuj. Pomohlo?
    nepomohlo. Ted zkousim win 7 a tam je ten samej problem jako na vistach
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zkoušel jsi aktualizovat ovladač síťové karty? Také by mohlo pomoci vypnutí Path MTU Blackhole router detection.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Zkoušel jsi aktualizovat ovladač síťové karty? Také by mohlo pomoci vypnutí Path MTU Blackhole router detection.
    Ovladač mám nejnovější (Edimax EW-7128g) a "Path MTU Blackhole router detection" také nepomáhá. Stále funguje jen google.com a novinka fungují mi jakékoli stránky, které mají v adrese "blogspot.com"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    a co soubor hosts?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    a co soubor hosts?
    hosts vypadá čistě.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Prefixy v dalších sekcích mimo Software
    Od Karel Polívka v sekci Fórum a magazín SHW
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-09-2009, 17:21
  2. DDR2: Přikoupeních dalších 2x1 GB na 32 bit systém
    Od Commanderwar v sekci Operační paměti
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 27-01-2009, 11:38
  3. DDR2: přidání dalších 2GB DDR II
    Od pabloroche v sekci Operační paměti
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 17:40
  4. Warrenovky aneb skrz Looking Glass Studios a dalších
    Od adolfik v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 20:08