Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Asi problém s vyrovnávací pamětí

  1. #1

    h6y h6y je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    6

    Ahoj! Předem oznamuji, že počítačům zrovna moc nerozumím...

    Moje sestava je: CPU AMD Athlon 64 X2 6400+ 3,2GHz (socket AM2)
    OCZ 2x1GB DDR2 800MHz 4-3-3-15 (s chladičem HPC)
    HDD WD Caviar XL WD5000AAKS 500GB SATA/300 7200RPM, 16MB
    CASE CoolerMaster Elite 330 ATX (bez zdroje)
    Zdroj Forton Blue Storm II 400W/PFC FSP400-60THN, THN-P
    GIGABYTE VGA nVidia 8800GT 256MB DDR3, DVI, TVout, HDCP a PCIex
    monitor, klávesnice, myš, tiskárna, reproduktory a subwoofer nepíši, protože myslím, že nejsou až tak důležité. Problém je v tom, že při hraní některých her se mi počítač zničeho nic restartuje, např.: Counter Strike, WarcraftIII, Call of Duty2, Empire Earth2, Far Cry a Far Cry2 se mi resne; ale například u takovýho WoW WOTLK, Age of EmpiresIII, Mafie, Chicaga 1930 vůbec nic, můžu je hrát pořád. Když se mi počítač restartuje tak naskočí modrá obrazovka kde je napsáno něco o vyrovnávací paměti, ale nestihnu přečíst co, protože to strašně rychle zmizí... Nevíte někdo čím to je?? Myslím to restartování. Předem dík za pomoc
    Připojené soubory Připojené soubory
    Naposledy upraveno uživatelem h6y: 06-05-2009 v 22:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nahraj sem zabalený obsah složky C:\Windows\Minidump.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    h6y h6y je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    6

    Zkopírováno a přidáno... A ještě jedna věc, padlo mi to zatím 5x, protože sem zkoušel reinstalovat Windows, a když mi to padá tak radši nehraju :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od h6y Zobrazit příspěvek
    ....naskočí modrá obrazovka kde je napsáno něco o vyrovnávací paměti, ale nestihnu přečíst co, protože to strašně rychle zmizí...
    Vypni si automatickej restart

    Tento počítač -> Vlastnosti -> záložka Upřesnit -> Nastavení Spuštění a zotavení systému -> odškrtni Automaticky restartovat.

    Až se ti to zas stane, tak to opiš (nebo radši vyfoť) a hoď to sem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Ještě doplň typ základní desky, kterou používáš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    h6y h6y je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    6

    MB Biostar TF560 A2+, soc. AM2, nF560, D.DDR2, GL, 7.1, PCIe
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Vypadá to na problém s ovladačem zvuku. Zkus aktualizovat na nejnovější dostupný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    h6y h6y je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    6

    Tak částečně mi ty ovladače pomohly... Počítač padá po delší době... A neobjevuje se mi modrá obrazovka:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od h6y Zobrazit příspěvek
    Počítač padá po delší době... A neobjevuje se mi modrá obrazovka:-)
    Chtělo by to upřesnit. PC mrzne, nebo se nečekaně restartuje? V jakých situacích k tomu dochází? Či snad padají jen aplikace?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Zkus otestovat RAMky - MemTest, měl jsem úplně stejný problém a bylo to právě vadnou ramkou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    192

    Chyba je v nekompatibilitě pamětí a ovládačích zvukovky, jak psal r34ktor. "Stop 0x50" by se ti jinak nemohla objevit a to si myslím bude ta prvotní příčina problémů. Otestuj si stabilitu pamětí, jinak se nikam nepohneš. Ovládač ti to částečně vyřešil, ale neodstranil příčinu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s pamětí
    Od Enox v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 12-01-2014, 23:10
  2. Paměti: ram problem
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2013, 19:50
  3. Problem s paměti RAM
    Od Sgt.Sykes v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 16-10-2010, 18:21
  4. DDR1: Problem s pameti
    Od Keyz v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 01:11