Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: amd alebo intel okolo 10 000,-

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    Zdravim...viete mi pls poradit, procesor+zakladnu dosku okolo 10 000,- pomer cena/vykon...od amd aj od intelu...dakujem pekne...

  2. #2



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Predpokladám, že tých 10 litrov je slovenských

    AMD : AMD Athlon 64 X2 4200+ EE BOX, socket AM2 cca. 6 100,- SK
    Asus M2N-E cca. 3 400,- SK

    Intel : Intel® Core 2 Duo E6300 cca. 6 200,- SK
    Asus P5N-SLI cca. 4 100,- SK

    Ceny sa samozrejme môžu líšiť podľa predajcu

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    dakujem...

  5. #5
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    p5n-sli SUX. sli je v dobe nvidie 8800 kravina a jet intel na nforcu je zvrhlost.

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    p5n-sli SUX. sli je v dobe nvidie 8800 kravina a jet intel na nforcu je zvrhlost.
    Nie každý má vyše 20 litrov na 8800. Tak mu skús niečo navrhnúť za rozumnú cenu

  7. #7
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    co do toho sli jako bude davat? 2*GF6600?

    klidne obycejny gigabyte DS4 s p965 + e6300. grafiku bych do toho strcil x1950pro a hotovka

    edit: ted jsem si procetl cely thread a je to to stejny, co doporucil tghf



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Ale kolega otam85 zjavne nechce prekročiť 10 litrov a tú Gigabyte pod 5 500,- na Slovensku zoženieš asi ťažko + E6300 a máš to vyše 11 500,- plus doprava. Ak máš dosku so SLI to ešte neznamená, že tam musíš napchať dve grafiky. Chceš mi vari povedať, že máš napr. obsadené všetky sloty PCI, RAM len kvôli ich prítomnosti na MB ?

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od robky
    Ale kolega otam85 zjavne nechce prekročiť 10 litrov a tú Gigabyte pod 5 500,- na Slovensku zoženieš asi ťažko + E6300 a máš to vyše 11 500,- plus doprava. Ak máš dosku so SLI to ešte neznamená, že tam musíš napchať dve grafiky. Chceš mi vari povedať, že máš napr. obsadené všetky sloty PCI, RAM len kvôli ich prítomnosti na MB ?
    V tom případě DS3 nebo v těžké finanční situaci jen S3.
    Tak už by se měl do 10 000,- vejít

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    V podstate všetko závisí od financií, a zakladateľ threadu ani nedal vedieť, či mu niekto pomohol alebo ako sa rozhodol. S tou S3 by sa do toho rozpočtu ako-tak zmestil. Aký je názor na Asus P5B ?

  11. #11

    BC BC je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele BC
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Citace Původně odesláno od robky
    Ale kolega otam85 zjavne nechce prekročiť 10 litrov a tú Gigabyte pod 5 500,- na Slovensku zoženieš asi ťažko + E6300 a máš to vyše 11 500,- plus doprava...
    Nazov temy je: amd alebo intel OKOLO 10 000,-... Procesor: http://www.zeroshop.sk/?ref=JGNtZD0n...s9OTEwMDkwOw==

    Doska: http://www.zeroshop.sk/?ref=JGNtZD0n...s9OTUxNjI5Ow==

    Spolu okolo 11 000 Sk s DPH (bez dopravy, ale ak je otam85 s BA, BB, alebo Kosic tak ju platit nemusi.)

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od robky
    V podstate všetko závisí od financií, a zakladateľ threadu ani nedal vedieť, či mu niekto pomohol alebo ako sa rozhodol. S tou S3 by sa do toho rozpočtu ako-tak zmestil. Aký je názor na Asus P5B ?
    Asus P5B nevím... Deluxe je dobrá, ale jinak fakt nevím jestli radši Gigabyte 965P-S3 nebo Asus P5B...



  13. #13
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    na co si kupovat SLI desku, kdyz ji nikdy nevyuziju... jenom zaplatim za nalepku "SLI" a pojedu na pitomym chipsetu od nvidie misto na intelu

    p5b a s3 budou imho tak na stejno. klidne bych se vubec nebal ani levnyho MSI s P965. Jednu jsem mel a neni tak spatna. Takze MSI P965 + C2D E6300.

  14. #14
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele aldafallout
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    196

    souhlasim s icebossem, nema smysl kupovat desku se SLI. zdvojeni grafik se v pomeru cena vykon nikdy nevyplati a tuto podporu chapu uzitecnou pouze pro nadsence, ktery si koupi dve nejvykonejsi grafiky na trhu a snazi se udelat vykonostni rekord. Ja bych si trochu priplatil na DS4. Deska je zaklad.

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Už zase... lock, původní dotaz vyřešen - pokud má autor thread ještě nějaké otázky k tématu, PM

Podobná témata

  1. Chlazení procesorů: Náhrada za Intel BOX na i5 3350P okolo 500Kc
    Od ICE_D v sekci Chlazení
    Reakcí: 52
    Poslední příspěvek: 07-06-2015, 16:25
  2. Upgrade PC - platforma AMD alebo Intel - herný PC..
    Od Heat22 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 27-09-2011, 08:53
  3. rada ktoru zostavu AMD alebo Intel
    Od jlesak v sekci PC - archiv
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 08-11-2009, 01:25
  4. Štvorjadro - Intel alebo AMD?
    Od robky v sekci PC - archiv
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 03-07-2009, 01:33
  5. Sestavy, notebooky a PDA: AMD HTPC alebo Intel HTPC
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-12-2007, 11:42