Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Ovladače

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    18

    Dobrý den,
    Vlastním ntb ASUS A6RP-AP112A, u kterého jsem přeinstaloval OS Vista Basic na XP Pro. Ovladače jsem stáhl z http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us , konkrétně jen ATK, VGA, audio + uaa, lan, tauchpad a camera. Přesto mám problém s ovladači. Ve správci zařízení mám otazníky u řadič sběrnice SM, základní systémové zařízení a zařízení typu modem na sběrnici high definition audio. Prosím o radu, jak se těchto otazníků zbavit, děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Ihales
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    no v utilitach na strankach co jsi uvedl ja ASUS live update - ten pokud se nepletu by ti mel umoznit vyhledat chybejici drivery automaticky
    popripade lze se jich take zbavit(prilis nedoporucuji) ovladaci panely-system-hardware-spravce zarizeni-a u otazniku kliknout pravym a zvolit aktualizovat ovladac
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Ihales Zobrazit příspěvek
    no v utilitach na strankach co jsi uvedl ja ASUS live update - ten pokud se nepletu by ti mel umoznit vyhledat chybejici drivery automaticky
    popripade lze se jich take zbavit(prilis nedoporucuji) ovladaci panely-system-hardware-spravce zarizeni-a u otazniku kliknout pravym a zvolit aktualizovat ovladac
    To jsem samozřejmě zkoušel, ale "instalaci tohoto hw nelze dokončit, hw nebyl nainstalován, protože průvodce nemůže nalézt nezbytný sw"
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Ihales
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    zkousel jsi aji ten live update? nebo jen pres spravce zarizeni?

    Citace Původně odesláno od Neoras Zobrazit příspěvek
    Přesně tak, jak máte výše uvedeno. live update? to je nějaká služba na netu? příp. kde přesně?
    na vami uvedenych strankach http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us si vyberete svuj model a pak pod zalozkou utilities je posledni polozka ASUS Live Update
    Naposledy upraveno uživatelem Ihales: 13-05-2009 v 12:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Ihales Zobrazit příspěvek
    zkousel jsi aji ten live update? nebo jen pres spravce zarizeni?
    Přesně tak, jak máte výše uvedeno. live update? to je nějaká služba na netu? příp. kde přesně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,227

    Pro SMBus budeš muset mít ninstalován SMBus Driver ze sekce Utilities. High Definition Audio by jsi měl rozchodit instalací veškerých Audio driverů a ovladače modemu.
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 13-05-2009 v 12:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Pro SMBus budeš muset mít ninstalován SMBus Driver ze sekce Utilities. High Definition Audio by jsi měl rozchodit instalací veškerých Audio driverů a ovladače modemu.
    Super, otazník u řadič sběrnice SM zmizel, děkuji.
    Stále je ale problém u základní systémové zařízení a zařízení typu modem na sběrnici high definition audio. Zvuk by měl být naistalovaný, tak nevím, proč to audio...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,227

    Citace Původně odesláno od Neoras Zobrazit příspěvek
    Super, otazník u řadič sběrnice SM zmizel, děkuji.
    Stále je ale problém u základní systémové zařízení a zařízení typu modem na sběrnici high definition audio. Zvuk by měl být naistalovaný, tak nevím, proč to audio...
    Ovladač modemu nainstalován ?

    EDIT:
    IMHO měl by jsi mít nainstalované tyto drivery: ATK, Audio (vše), VGA, LAN, Modem, Touchpad, Wireless a Camera. Ze sekce Utilities: RICOH MediaCard Controller Driver, ATI SMBus driver a Bluetooth.
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 13-05-2009 v 13:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Ovladač modemu nainstalován ?
    Máte pravdu, nainstaloval jsem ho a pomohlo to. Ale k čemu mi je vlastně ovladač na modem?
    Ještě je tu problém s tím základním systémovým zařízením. Pod tím si mám představit co? Podle názvu to asi bude důležité.
    Dále by mě ještě zajímalo, co je vlastně ten ovladač ATK - základní deska?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,227

    Citace Původně odesláno od Neoras Zobrazit příspěvek
    Máte pravdu, nainstaloval jsem ho a pomohlo to. Ale k čemu mi je vlastně ovladač na modem?
    Ještě je tu problém s tím základním systémovým zařízením. Pod tím si mám představit co? Podle názvu to asi bude důležité.
    Dále by mě ještě zajímalo, co je vlastně ten ovladač ATK - základní deska?
    Viz. post #8.
    Základní systémové zařízení by mohl být CardReader ze sekce Utilities
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Ale, ale pánové - už jsme líní googlit? Hned první odkaz na tomshardware praví, quote:

    ...it is the driver for the motherboard remote

    (ie. ACPI driver for ATK virtual device...)

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Viz. post #8.
    Základní systémové zařízení by mohl být CardReader ze sekce Utilities
    Otazníky zmizely Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Ovladače GTX 280
    Od Celofan v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-03-2010, 17:36
  2. 1pc, 1 hw ale 2 ovladače?
    Od Lukáš 85 v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-01-2010, 13:29
  3. Ovladače na GPU
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 18:23
  4. ovladače
    Od Majki246 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-10-2009, 20:20
  5. Ovladače USB
    Od saxana v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 20:29