Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: nefunguje USB port

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    16

    Ahoj zdravím,
    asi mám hloupý dotaz, ale opravdu nevím. Mám už nějaký ten pátek monitor HP LP2475w, který má po straně dva USB porty. Zatím jsem je nepotřebovala, ale dneska jsem si přinesla novou bezdrátovou klávesnici, myslela si jak to zapojím do monitoru a ono nic, prostě nefungují. Je problém někde v nastavení, nebo v monitoru? Prohledala jsem manuál od HP, ale nikde jsem žádnou radu nenašla, tak proto prosím vás...díky moc fakt!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    A usb vystup z monitoru do pc zapojeny mas?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Musis jeste propojit Pocitac s monitorem kabelem. Na jedne strane ma kabel normalni usb koncovku. Tu strcis do pocitace. Na druhe strane je "cvtercova" koncovka. Tu strcis do monitoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    16

    Díky, ale v tom to asi nebude, zapojené to je...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Kabel je v pořádku? Když zapojíš tu klávesnici do USB portu přímo v PC, tak jede?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    16

    Jojo, v jakémkoliv jiném USB funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    A třeba myš, USB disk a pod v monitoru jde???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Drivery k monitoru nainstalované máš ?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Spojení.jpg 
Zobrazení: 289 
Velikost: 73.0 KB 
ID: 10850  
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 13-05-2009 v 16:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    16

    Nejde, prostě ty porty na monitoru nefungují.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Drivery k monitoru nainstalované máš ?
    mám...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Citace Původně odesláno od jainina Zobrazit příspěvek
    Nejde, prostě ty porty na monitoru nefungují.
    Zkoušela jsi ty drivery ?
    Pokud zapojíš USB monitoru do počítače děje se něco (bublina o nálezu nového hardware - USB Hub) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Zkoušela jsi ty drivery ?
    Pokud zapojíš USB monitoru do počítače děje se něco (bublina o nálezu nového hardware - USB Hub) ?
    Mám to zapojené už dlouho, tak jsem to ted udělala znova, objeví se přesně to, co píšeš...ale ty porty na straně stále nic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Zkusila jsi zapojit do USB jiné zařízení, např. myš, flashku, apod ? Máš možnost vyzkoušet jiný propojovací kablík ?
    Pro jistotu bych přesto provedl reinstall driverů k monitoru (odeber ze Správce zařízení a znovu nainstaluj).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Zkus odebrat zařízení ve správci. A ten jiný HW co jsem se ptal zkoušela jsi jej???

    Edit: Jsem druhý....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    16

    Tak vám moc děkuju, už to funguje. Odebrala jsem to a znovu přidala a už to funguje. Asi to nepoužíváním nějak "zamrzlo". Díky moc, mějte se!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 11-06-2014, 23:34
  2. Zmizel COM port.
    Od Vodomil v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-02-2013, 20:45
  3. Lan port p6t 530
    Od token007 v sekci Sítě
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 14-07-2010, 23:40
  4. Rozhraní USB, BT...: Redukce USB-Paralelní port - virtuální port v PC
    Od Martas._ v sekci Periferie
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-02-2008, 19:49
  5. COM port
    Od Zoidik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-01-2008, 06:51